2020.05.04. 15:37 – Lángoló

Ott vagyok veled - Itt a MoJazzter új klipje

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Az idén alakult zalaegerszegi formáció harmadik dalpremiere ez itt most a Lángolón, a zenét Monostori János, a szöveget Takáts Eszter jegyzi. Basszusgitáron Koller László játszik, gitáron Salamon Attila, a végleges keverés Gyulai Ádám érdeme. Takáts:

A videó készítésében nagy segítségünkre volt Góbi Rita táncművész-koreográfus, Lőrincz Nikolett és Barsi Márton színművészek. Ritával bő évtizede rendszeresen együtt dolgozom, több klipemben, és több koncertemen is szerepelt, volt egy közös előadásunk is, az Amazonok, Karafiáth Orsolyával, és a Takáts Eszter Beat Banddel. Nikollal tavaly ősszel ismerkedtünk össze a Hevesi Sándor Színház: Óz előadása után (zenéjét Monostori János szerezte), és felmerült egy közös dal ötlete, ami hamarosan hallható lesz a MoJazzter következő dalaként.

A videót ezúttal is magam vágtam, szabdaltam, dolgoztam össze a többiek által küldött és a saját felvételeimből. A dal tükrözi jelen helyzetünk, távolságunk, izolációink, vágyaink, reményeink, valóságunk megélését.


premier mojazzter



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása