2020.05.15. 18:30 – Lángoló

Maszk mögül - Itt a Carolina Reaper bemutatkozása

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

fb_img_1589532346349.jpg

A Carolina Reaper 2019 év végén alakult Veszprémben, amikor Bodnár Judit énekes (Sunday Shift), Stefanics Dávid basszusgitáros (ex Funk-infection, Örvényes Allstars), Horváth Zsolt gitáros (ex Without Face), Németh Gergely dobos (ex Stoneblade) és Kovács Máté gitáros ( ex Deep Inside, Éjfény, Slide Away, Örvényes Allstars stb.) úgy döntött, hogy teljesen haveri szinten nekiállnak, és megcsinálnak pár dalt közösen, olyan stílusban amilyenben szeretnének. Kovács:

Alapvetően egy modern hangzásvilágú, szabad értelmezésű metal az irányvonal, amibe minden belefér ami nekünk tetszik. Volt pár félig-meddig megírt szám a fiókban, amiket az inspiráló, jó hangulatú kis közösségben viszonylag gyorsan összeraktunk, majd úgy döntöttünk, hogy 2020 tavaszán bevonulunk Fekete István barátunk stúdiójában és felveszünk három dalt, egyfajta bemutatkozás céljából. A stúdiómunkálatok gyorsan és profin lezajlottak, szóval a kezünkben van ez a három saját szerzemény, amiket szép apránként szeretnénk a közönség elé tárni.

Első számuk a Maszk mögül címet viseli, ehhez Stefanics Ábel készített egy szöveges videót. Közben zajlanak egy animációs klip munkálatai is egy másik számhoz, illetve folyamatosan íródnak az új dalok is, mondják, de most itt az említett bemutatkozás.


premier carolina reaper



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása