2020.05.20. 11:00 – Lángoló

Your Head - Itt egy új Feed The Mogul-dal és -klip

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

feedhaj.jpg

Váratlanul új videóval jelentkezett a Feed The Mogul zenekar, ami attól is különleges, hogy mindenki ordibál benne. Név szerint Áldott András (gitár, vokál), Miricz Attila (dob, sakál), Kiss Bors Máté (bass, vokál), és jómagam, Ipolyi-Gáts Hunor (gitár, ének). Utóbbi mondta nekünk:

Különös, de a kopaszodás nem a koronavírus-pánik miatt történt. Az ötlet jóval előbb megfogalmazódott bennem, hogy 2020 nyarán le fogom vágatni a hajamat, rekreációs céllal. Csak a sors hozta úgy, hogy végül az egész világ bele lett erőszakolva egy minden eddigitől szögesen különböző időszakba, amiben a hajatlanodás aktuálissá, trenddé vált.

A mi üzenetünk nem panaszkodás, nem segélykérés, új dalunk egyszerű, egyenes rockmuzsika. A tartalma sincs túlbonyolítva, csak a szokásos punk: az anyagi javak hátráltatnak, az ezekben való versengés elvonja a figyelmünket, és egyébként is „miért van olyan mélyen a fejetek a seggetekben?” Megkopasztott búrámmal amolyan fanatikus felkiáltójelet akartam rakni a már lassan széjjelcsámcsogott üzenet végére. 

A klipet ketten forgatták a zenekarból, majd elküldték Kiss Patriknak, akivel már dolgoztak a Red Lights című daluk videóklipjén.

Ő rászabadította vizuális energiáit, és kész is.

A dalt a Pinewood Studióban vették fel Sipos Ábris segítségével, pár másik dal társaságában.

Megszokott módon Andrisunk keverte, masterelte. Egyébként a nemsokára megjelenő EP-nken lesz rajta, ezért egyelőre csak YouTube-on és SoundCloud-on lesz fent, majd az egész együtt kerül fel a többi streaming felületre. Úton van ezen felül még két klipünk, illetve idővel mindenhez szeretnénk képanyagot párosítani. Még jó, hogy ötletben nincs hiány. 

Szóval itt a legutóbbi ötlet premierje:


premier feed the mogul



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása