2020.06.24. 15:00 – Lángoló

Meztelenül – Szerelmi vallomás a Kelemen Kabátbantól   

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

kk_2020_sajtofoto_1.jpg

A Kelemen Kabátban a karantén alatt sem pihent, hiszen május elején egy anyák napi duettel lepték meg a rajongókat, most azonban a jó idő beköszöntével a zenekar egy igazi laza nyári slágerrel szeretnének hódítani.

A legutóbbi Kelemen alkotótábor leglazább dala ez, amit nem véletlenül nyárra tartogattunk. Az utóbbi időben az ilyen hangulatú Kelemen dalok kicsit háttérbe szorultak, de ebbe, és főleg ennek a szintiriff hangszínébe annyira beleszerettünk, hogy mindenképpen meg szerettük volna jelentetni idén nyáron. Mind a dal, mind a klip mindenféle izzadság és megfejtés nélkül gyorsan elkészült, reméljük ez a közönségnek is átmegy és a nyári lazulások megfelelő aláfestése lehet a dal

- mondta el Horváth Boldi a zenekar frontembere.

A Kelemen Kabátban zenekarral biztosan találkozunk a Petőfi Zenei Díjátadó keretein belül ahol Nagy Feróval készülnek egy különleges műsorral, az EFOTT-on, a Strand fesztiválon, valamint ősszel a Budapest Parkban.


premier kelemen kabátban



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása