2020.08.03. 13:13 – Lángoló Gitárok

Támogathatod a 2021-es EFOTT-ot az idei jegyed, bérleted jövő évre átíratásával

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

efott_2020.jpg

Az 500 fő feletti rendezvényeket sújtó korlátozásoknak az idei EFOTT is áldozatául esett, ami azért is sajnálatos, mert a fesztivál 2020-ban jubileumi, 45. szülinapot ünneplő bulira készült. A jegyek augusztus 31-ig visszaválthatók, vagy, ahogy más elmaradó rendezvények esetében is, átirathatók 2021-re. Részletes információk a folytatásban!

Az EFOTT szervezői a következő sajtóközleményt tették közzé:

Nincsenek szavak...

Nehéz megszólalnunk, mert túlzás nélkül állíthatjuk, hogy az idei évet minden eddiginél jobban vártuk, mivel idén közösen ünnepeltük volna az EFOTT 45. szülinapját... Rengeteg fejlesztéssel, extra programokkal és energiával készültünk erre az évre, hogy megköszönjük nektek, hogy 1976 óta töretlenül az EFOTT a nyár legnagyobb hallgatói bulija és visszaadhassunk nektek is abból a rengeteg szeretetből, amit tőletek kapunk!

Köszönjük nektek azt a mérhetetlen támogatást, amit nap mint nap üzenetek és megvásárolt jegyek formájában kapunk tőletek, ebből fogunk új lendületet venni! Ígérjük, hogy mindent bepótolunk, amit idénre terveztünk és 2021-ben egy minden eddiginél nagyobb bulival térünk vissza! 

2020. augusztus 1-től tudjátok a jegyeket és bérleteket visszaváltani vagy a jövő évi, 2021-es fesztiválra átíratni. Amennyiben van lehetőséged megköszönjük, ha napijegyed vagy bérleted 2021-re viszed át, ezzel támogatva a jövőre vonatkozó munkálatokat.

A visszaváltásra és a jegyátvitelre 2020. augusztus 1-31. között lesz lehetőségetek 3%-os kezelési költség mellett. Ha ebben az időszakban nem nyilatkozol a jegyedről vagy bérletedről, az automatikusan a jövő évi EFOTT-ra lesz érvényes. A visszautalásra 2020. október 14-ig kerül sor. Visszaváltásra és jegyátvitelre ezen a felületen lesz lehetőséged: https://tickets.efott.hu/events/efott-2020

Jeggyel kapcsolatos kérdéseddel és további információval keress minket a jegy@efott.hu e-mail címen!

unnamed_12.jpg

Közösen ebből is ki fogunk jönni, ezért csak ennyit mondunk: EFOTT 2021, jövünk!

További információk az EFOTT Facebookján


fesztivál hír rendezvény elmarad EFOTT



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása