2020.09.01. 17:00 – Lángoló

21g - Új COLMENA-dal

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

colmena_band_photo.jpg

2021 tavaszán érkezik a második COLMENA-nagylemez, aminek az alább bemutatkozó 21g az előfutára. A 2016-ban alakult metálzenekar  a járvány alatt annyi témát írt, hogy úgy döntöttek, itt az ideje a következő albumnak. A csapat még idén biztosan kijön még egy dallal, de most a ma megjelenő 21g-re koncentrálnak.

Szabó István Zoltán basszusgitáros mondja a dalról:

A dal év elején született, de a koronavírus a mi számításainkat is keresztülhúzta. Még februárban fel lett véve a dal és március elején meg is történt az első forgatási nap, de a második napra már nem kerülhetett sor a vírus miatt hozott intézkedések miatt. Egészen júliusig kellett várnunk, hogy be tudjuk fejezni a klipet. Úgy voltunk vele, hogy nem fogjuk idegesíteni magunkat, hisz 2020-ban már semmi sem biztos. De ugye tudjuk, hogy minden rosszban van valami jó, így Varga Kristóf dobos zökkenőmentesen tudott beilleszkedni a zenekarba.

Bagdi Balázs énekes a szövegről: 

Nincs értelme sokat beszélni a dalszövegről. E/1ben íródott, nem véletlenül, egy akkori lelkiállapotot festett le, talán szabadulni akartam valamitől vagy valakitől és egy kicsit újra nem a problémával/problémákkal küzdeni. 21 g, tudjuk ez a "lélek súlya ". Ha úgy tetszik, ez a dal az én 21 grammom.

Itt a dal:


premier colmena



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása