2020.09.08. 12:04 – dankógábor

Szombaton ismét szétvásárolhatjuk magunkat a független hazai lemezkiadók összejövetelén

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

independent_label_fair_budapest.jpg

Szeptember 12-én, szombaton 13 és 18 óra között a Gólya tetőteraszán tartják meg a negyedik Independent Label Fair Budapestet, ami Magyarország első, kifejezetten underground stílusokkal foglalkozó független hazai lemezkiadóknak és közönségüknek szóló vására, és aminek főszervezője a Budabeats Records. Arra törekednek, hogy a független színtér szereplői – kilépve az online térből – összejöjjenek, bemutassák portfóliójukat egymásnak és a közönségnek. (Fotó: Electronic Beats)

A koronavírus okozta gazdasági károkat a kisebb lemezkiadók nagyon megérzik, fennmaradásuk és további működésük bizonytalanná vált. Ez a vásár különösen szeretné felhívni erre a problémára a figyelmet. Fontosnak tartjuk, hogy az egyre gazdagabb hazai lemezkiadás spektruma ne szűküljön, hanem továbbra is egyre sokszínűbb legyen. A szervezők azt kérik a zenerajongóktól, hogy a számukra szimpatikus kiadókat támogassák azzal, hogy megvásárolják kiadványaikat.

Minél több kiadótól vásároltok, annál szélesebb lesz a mi mosolyunk és a ti örömötök is, amikor otthon meghallgatjátok őket.

Kiadók, akik ott lesznek:

Audioexit Records, Blackrod, Blastbeat Worship, blindblindblind, Blorp / Earth Plates, Blunt Shelter Records, BMC - Budapest Music Center, Brave Rabbit, BRVTAL, Budabeats, Budapest vinyl, Concorde Nation, CrossRoads Records, Daddypower, Dalmata Daniel, Dióbél Kiadó, Drazerecords, Drinkin' Beer In Bandana Records, EXILES, FerdinandRecords, Flowin Records (Underground Railroad), Fucktone Records, Gramy, GrapefruitMoon Records, Krypton it, Launching Gagarin Records and Management, Legenda Records, L.V. Records, LYKA, Mana Mana, Metal Ör Die Records, Mindig Otthon Punk Discs, NOW Books & Music, Pongo Pongo Collective, PrePost Records, Selected Sounds, Senkrecht Records, Szégyen Kazetták, Tapes Sublimating, Techno Vinyls Records, Théque Records, This Is Our Time, Trottel Records, Unsigned

Gyerekprogram:

A vásárhoz kapcsolódóan 13 és 16 óra között DIY lemezborító workshopot tartanak, ahol montázstechnikával, stencilekkel, ollóval, ragasztóval, szívvel-lélekkel készíthet bárki borítót régi kedvenceinek vagy új szerzeményeinek. Miközben a szülők a lemezkiadók kínálatát böngészik, az alkotásban lemezgyűjtés terén sem szeplőtlen tervezőgrafikus páros segít.
A programot a hanglemeztasak.hu támogatja.

Zenei program:
13h Sannan (Mana Mana)
14h LAU (Dalmata Daniel)
15h Formal Method (Audioexit Records)
16h ZSÜJA live act (EXILES)
17h Dj Syncbutton (BRVTAL)

A belépés díjtalan.
Arculat: Siptár Ábel.

Az eseményt a HAIL Hungarian Association of Independent Labels támogatja.




Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása