2008.11.05. 15:22 – lánggitár

Jack Bruce – „A Led Zeppelin szar!”

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A brit Classic Rock magazin hasábjain érdekes kijelentéseket tett Jack Bruce, a Cream egykori basszusgitárosa/énekese, mikor a Classic Rock Awards első díjának (a Disraeli Gears-ért kapták) átvétele után interjút készítettek vele. Konkrétan leszarozta a Led Zeppelint:

„Mindenki a Led Zeppelinről beszél, közben pedig csupán egy kurva koncertet adtak (a 2007-es koncertről beszél - a szerk. ). Egy kibaszott béna koncertet, miközben a Cream hetekig koncertezett, valódi bulikat adva, nem ilyen bénát, mint a Led Zeppelin, ahol mindent lejjebb hangoltak. (Állítólag, hogy Robert Planet el tudja a dalokat énekelni. - a szerk.) Mi mindent úgy játszottunk, ahogy az eredetileg meg volt írva. Baszd meg Led Zeppelin, szarok vagytok! Mindig is szarok voltatok, és azok is maradtok. A legszomorúbb ebben az egészben, hogy az emberek beveszik ezt a szart, amit ők adnak. A Cream tízszer jobb, mint a Led Zeppelin.

Hát ez elég merész vélemény.

Micsoda? Te össze tudod hasonlítani Eric Claptont azzal a kurva Jimmy Page-dzsel?! Te tényleg össze tudod őket hasonlítani?!

Őszintén megmondva, két különböző stílusú zenészről beszélünk nem?

Nem! Eric jó, Jimmy pedig szar. Részemről ennyi.”

Itt a teljes interjú.


rock hír cream led zeppelin jimmy page jack bruce



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása