2008.12.09. 09:18 – Dankó Gábor

Zuhan a Kínai demokrácia

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Angliában, és az Egyesült Államokban is óriási csalódás a Guns N’ Roses Chinese Democracy lemeze, mivel pár héttel a megjelenés után máris kiesett az eladási listák első tíz helyezettje közül. A kiadó persze dühöng, mivel dollármilliókat ölt az albumba, és most már biztos, hogy csak egy kis töredékét kapja vissza. És hogy kit hibáztatnak? Természetesen Axl Rose-t. Az énekes hónapok óta elérhetetlen, abszolút semmi promóciót nem végez a lemezzel kapcsolatban, állítólag a kiadó emberei nyilatkoznak a nevében.

Egyébként most tökéletesen össze lehet hasonlítani, mi van, ha egy szupersztár-státuszú zenekar ad a reklámra, és mi van, ha nem. Elég csak megnézni a Metallica Death Magneticjének felfuttatását, aminél tökéletesebbet el sem lehet képzelni (már szó szerint a csapból is ők folytak), ráadásul mindez a lemezeladási eredményeken is látszik. És ugye itt van vele szemben a Guns N’ Roses, akik csak úgy kilökték az emberek elé a lemezt. Az egyedüli hírérték ezzel kapcsolatban csupán az elmúlt tizenakárhány év kínlódása volt, más semmi (ja, meg a myspace-rekord, aminek a Geffen kiadó persze nem örült), ez viszont úgy látszik nem elég. Koncerteknek még csak híre sincs, és interjúkat sem adnak (pláne Axl, aki ugye maga a GnR). Most pedig már lassan lemezeket sem…


rock hír guns n roses chinese democracy metallica death magnetic



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása