2009.04.09. 16:57 – enba

Fémhét - április 9-15.

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Amerikai metalcore-héroszok meglepetésbulija, hosszú idő után először Isten Háta Mögött Budapesten, valamint a FeZen klub húsvéti mészárszéke Székesfehérvárott.

2009.04.10.

Mangod, Dharma

Hely: Ráday Klub
Belépő: 1200 HUF
Kik ezek: A kiváló debütlemezt készítő Mangod Inc, a modern metált gótikus elemekkel prezentáló Dharma valamint a Blizard.

Húsvéti mészárszék, 1. nap - Cadaveres, Insane, Stiff Bastard, stb

Hely: Székesfehérvár, FeZen klub
Belépő: 1200
Mik ezek: A tribalmetal Cadaveres, a Fonogram-győztes modern metál Insane, a hardcore-metál betyárjai, a Stiff Bastard, valamint az Entrail Collection, az Emotion Until Death és az Eradictation.

Rémálom a Nyár Utcában - Pozvakowski, Viative, Mocun

Hely: After Music Pub
Belépő: 500
Mik ezek: A középutas gótmetálból kiváló pszichedelikus csapattá avanzsálódott Viative, a többlemezes magyar poszt-rock király Pozvakowski valamint az egykori Dethroners-hegedűs Adamskij experimentális csapata, a Mocun.

Április 11

Isten Háta Mögött, Eejit Midget, Azokon a Napokon, Doomsday Funk

Hely: Dürer Kert
Belépő: 1200
Mik ezek: A hosszú idő után újra Budapesten játszó Isten Háta Mögött, az egykori IHM-bőgős vezette Eejit Midget, a lemezbemutatót tartó Azokon a Napokon és a stoneres Doomsday Funk.

Húsvéti Mészárszék 2. nap: Watch My Dying, Szeg, stb

Hely: Székesfehérvár, FeZen klub
Belépő: 1200
Mik ezek: A nemsokára új lemezt kiadó, négytagúvá fogyott Watch My Dying, az új felállásban támadó Szeg, a viharsarki metalcore Nasmith, valamint az Endless és a Slytract.

Április 12

Embers, Slytract, Nasmith

Hely: Dürer kert
Belépő: 1000
Mik ezek: A magyar kultikus metalcore-brigád Embers, a Relapse-kiadónál nemrég szerződést kapott Slytract valamint a Nasmith, a Salvus és a Sick Room.

Április 14.

Death By Stereo+support

Hely: Dürer kert
Belépő: 1800
Mik ezek: A klasszikus amcsi metalcore-csapat meglepetésbulija a Dürer kertben: izzadt atléták, circle pit és mosh.


metál program



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása