2010.01.01. 11:26 – sixx

Breaking: újjáalakul a Soundgarden

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A seattle-i grunge-hullám messze legjobb zenekara (igen, a túlértékelt Nirvanánál is sokkal, de sokkal faszábbak voltak mindig is), azaz a Soundgarden utoljára 1997-ben létezett abban a formában, ahogy mindenki szerette, utána meg lett belőlük (egész pontosan az énekesből és a Rage Against The Machine zenészeiből) Audioslave, később Chris Cornell popmetált vagy folkrockot próbált letolni a torkunkon, de mi közben egyre csak a régi nótákat hallgattuk, és reménykedtünk, hogy eljön az a nap, amikor elkészül az új Spoonman vagy Jesus Christ Pose.

A mai nappal ennek semmi akadálya, kérem szépen, hiszen Cornell és a zenekar egyszerre jelentette be (itt és itt), hogy a Soundgarden 12 évnyi kihagyás után ismét létező formáció - már jobb a 2010-es év, mint amilyen a 2009-es volt, pedig csak egy nap telt el belőle. Cornell már nyáron pedzegette a lehetőséget (látva turnéja viszonylagos sikertelenségét, gondolom) és a Rolling Stone-nak megemlítette, hogy annyi kiadatlan felvételük van, hogy nem lenne hülyeség összejönniük és kiadni egy díszdobozt, amit annak idején már 1999-ben tervbe vettek, ebből nőtte ki magát a dolog úgy, hogy ismét van nekünk Soundgarden. 

 


rock metál hír jó hír soundgarden



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása