2010.01.19. 08:20 – motorik erik

Paul McCartney benne akart lenni a Them Crooked Vulturesben

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Elég érdekes hírt osztott meg tegnap a nagyvilággal a hiperaktív volt Beatle, nevezetesen azt, hogy a Them Crooked Vultures megalakulásakor majdnem ő lett a banda basszusgitárosa. Az idén 68 éves zenész a tavalyi Grammy díjátadó után együtt vacsorázott Dave Grohllal, és érdeklődni kezdett, hogy mi is ez az új együttes amiben Dave és Josh Homme is benne van, illetve foglalt-e már a basszusgitáros poszt. Grohl erre szemlesütve bevallotta, hogy már megkörnyékezték John Paul Jones-t, a Led Zeppelin bőgősét, McCartney pedig erre célozva a tegnapi interjúban félig viccesen megjegyezte, hogy majdnem ő lett a Them Crooked Vultures harmadik tagja.

Vajon mi járhat egy Horváth "mindent jobban csinálok a fiataloknál" Charlie fejében amikor meghallja, hogy két "suhanc" (Grohl, Homme) kegyeiért versenyeznek ilyen elismert, legendás zenészek?


rock bulvár hír them crooked vultures



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása