2010.01.26. 16:00 – lánggitár

AC/DC vs. Vasember - exkluzív klippremier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Bármilyen hihetetlen, de az AC/DC-nek még soha nem jelent meg csak már kiadott dalokat tartalmazó best of lemeze, ugyanis az ausztrál zenekar mindeddig nem engedett ilyen kiadványt kihozni a neve alatt. Április 19-én viszont ez megváltozik, ugyanis akkor jelenik meg az Iron Man 2 című válogatáslemez, ami az AC/DC legjobb dalait tartalmazza majd a tervek szerint, vagy legalábbis megpróbál szelektálni a termetes életműből.

A címből persze már sokan rájöhettek, hogy ez nem csak sima best of, ugyanis a lemez lesz a Vasember 2 című mozi hivatalos filmzenéje is. Az album 15 AC/DC-slágert tartalmaz majd (dalsorrend a klip alatt), köztük a Shoot To Thrill című szerzeményt is, amire klipet is készítettek, és aminek a magyarországi premierje itt és most van a Lángoló Gitárokon. A videó egy koncertfelvétel, aminek az anyagát múlt hónapban forgatták Buenos Airesben sok tízezer ember előtt, és amibe bevágtak exkluzív részleteket a Vasember 2-ből is.

Jon Favreau rendező szerint az AC/DC energikus zenéje remekül illik a film témájához, és mindig is arról álmodott, hogy ez összejöjjön neki. Összejött:

Az album dalsorrenje:
Shoot to Thrill
Rock ‘N’ Roll Damnation
Guns for Hire
Cold Hearted Man
Back in Black
Thunderstruck
If You Want Blood (You’ve Got It)
Evil Walks
T.N.T.
Hell Ain’t a Bad Place to Be
Have a Drink on Me
The Razor’s Edge
Let There Be Rock
War Machine
Highway to Hell


rock exkluzív klip acdc vasember



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása