2010.04.14. 12:30 – lánggitár

Nyerj jegyet a Pannónia Fesztiválra!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Bő egy hónap múlva, május 20-án kezdődik a Várpalota melletti Cseri-parkerőben a Pannónia Fesztivál, ahol több mint 130 zenekar lép majd fel a négy nap során. Erre az eseményre lehet most több helyről is bérletet nyerni.A fesztivál szervezői konkrétan páros VIP belépőket ajánlanak fel, de ehhez meg is kell kicsit dolgozni:

„Jelentkezz szereplőnek a fesztivál tévéreklámjába! Nincs más dolgod, hogy elküldj egy olyan fotót magadról az info@mail.pannoniafesztival.hu címre, ami 2009-ben készült rólad a Cseri-parkerdőben! Ezen lehetsz egyedül is, vagy barátoddal, barátnőddel, ismerősöddel. A szervezők eztán kiválasztanak néhány olyan jelentkezőt, aki egyedül vagy barátjával szerepelhet a reklámban. A forgatási idő 1 nap, a díjazása páros VIP-belépő. A 4 napos extra bérlettel beleshetsz a kulisszák mögé, és ehetsz, ihatsz a szervezők számlájára. A jelentkezési határidő április 18. vasárnap, 12 óra.”

Ezen kívül tőlünk is lehet két bérletet nyerni a PAFE-ra, csupán csak meg kell írni nekünk az info@langologitarok.hu –ra, hogy hányadik Pannónia Fesztivál lesz ez a sorban, aztán a helyes megfejtők közül sorsoulnk. A válaszokat mától egy hétig várjuk.


játék fesztivál pannónia



süti beállítások módosítása