2010.11.08. 15:13 – lánggitár

Hamisítványok az új Michael Jackson-dalok?

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Ma jelent meg Michael Jackson új dala, amit erre a linkre kattintva meg is lehet hallgatni. A Breaking News kb. arról szól, hogy milyen zaklatott élete van Micheal Jacksonnak, mindenki őt akarja, őt figyeli a sajtó stb. A szerzemény a december 13-án megjelenő új nagylemezen lesz rajta, amin elvileg csak eddig nem hallott számok találhatóak. Jackson anyja, Katherine szerint viszont az albumon hallható dalok nagy része hamisítvány vagy legalábbis csak részben Jackson munkája. - írja a Guardian. A már hallható számot pl. a Cascio családdal rögzítette a tavaly elhunyt popsztár New Jersyben, még 2007-ben, de a végeredmény állítólag egyáltalán nem hasonlít az eredetileg felvettre. Jackson apja és gyermekei szerint sem mindig a popsztár énekhangja van a felvételen. Katherine Jackson és unokái mindezt Oprah ma esti műsorában mondják majd el a nagyközönségnek, és mivel a "hamis" dalokért is ők kapják a jogdíjat, így a rajongók kapásból reklámfogást látnak a nyilatkozatok mögött.

Ez nem is nehéz, ha azt is tudjuk, hogy a pénteken, Mrs Jackson ajánlásával a Jackson's Secret Vaultra váratlanul felkerülő Opus None című másik újnak beharangozott Jackson-dalról maguk a rajongók rántották le a leplet azzal, hogy közölték, ez csak az 1978-as Destiny című Jackson Five-szerzemény remixe. A kritikákra válaszolva a Jackson's Secret Vault hirtelen átírt mindent a honlapján, így most már mint dance remix szerepel a dal, és egyáltalán nem Katherine Jacksontól származik. A Jackson's Secret Vault gondozza egyebek mellett Katherine Jackson hamarosan megjelenő könyvét is, amit szintén Ophra show-jában promotál majd, illetve üzletrésze is van a cégben. Howard Mann, a cég vezetője, akinek ritka Jackson-emléktárgyakkat árusító boltja is van, bocsánatot is kért a fiaskóért, és leszögezi, hogy csak az ő hibája az egész, Mrs Jacksonnak köze sincs hozzá.

Az eddig felmerül utolsó probléma pedig a borítóval adódott, ugyanis Prince szimbóluma is felkerült rá nagyon piciben, ezt pedig senki nem engedélyezte, így a Sony kénytelen volt eltávolítani azt.

A Sony amúgy az egész fenti üggyel kapcsolatban kijelentette, hogy a dal valódi. Ezt egy minden átfogó kutatásra alapozzák és teljes mellszélességgel kiállnak a Breaking News eredetisége mellett.


pop hír michael jackson



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása