2011.06.25. 15:00 – mista

Pezsgőfürdő vámpíroknak - klipmegosztás

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Britney Spears új klipjében beszól az újságíróknak, megmarkolja egy rajongója seggét, rendőrrel kacérkodik, majd mikrofonját ostorként használja a tolakodó fotósok ellen, de még egyéb izgalmak is történnek vele a filmes utalásoktól sem mentes klipben. Mint ahogy ismert filmekre hajaznak mostanában az LMFAO videói is, a legújabb az Alkonyattól pirkadatig nyomán született, csak itt máshogy kell küzdeni a vámpírok ellen. A brit Metronomy hangulatos, ötletes klipet forgatott szexi csajokkal az Angol Riviérán, a holland Gathering új dalához készült videójában pedig leginkább sokat autóznak. Aztán itt van a Trivium új klipje is, amiben nem bírtunk rájönni, hogy mi történik.

Britney Spears - I Wanna Go

Úgy tűnik, mostanában minden klipmegosztásunkat egy világsztár popénekesnő új klipjével kezdhetjük, amit, kár lenne tagadni, nagyon élvezünk. Ezen a héten a hamarosan nálunk is koncertező Britney Spears jött ki új videójával, amit Chris Marrs Piliero rendezett, és amiben az énekesnő meglépve egy fárasztó sajtótájékoztatóról, az utcán keveredik mindenféle zűrbe, amikből aztán igazán harciasan vágja ki magát. Nekünk pedig egy rossz szavunk sem lehet: vicces és szórakoztató klip, előre kiszámíthatatlan cselekménnyel, nem várt fordulatokkal, Terminátor-utalásokkal, és még a pontosan 2 éve elhunyt Michael Jackson is megidéződik benne. Jó ideje ez a legjobb klip Britney-től, ez egészen biztos.

LMFAO feat. Natalia Kills - Champagne Showers

Ezt a videót azért válogattuk be, mert megsajnáltuk Britney-t, hogy miatta fog jönni a legtöbb fikázó komment, de így majd nem. A legendás Motown-vezér, Berry Gordy fiának és unokájának (akik viszont nem apa és fia, hanem nagybácsi és unokaöcs) már vagy 5 éve feltett célja, hogy minél primkóbb alapokon nyugvó hatásvadász szintikkel, pofátlanul fülbemászó dallamokkal és rappel operáló tánczenéjükre a lehető legtöbb tinédzser tomboljon hétvégéről hétvégére. Stílusukat elnevezték party rocknak, első lemezüknek is ezt a címet adták, és nem akarnak mást csak inni, bulizni és csajozni, azon pedig nyilván senki sem lepődik meg, hogy ebben zenében a nyavalyás will.i.am keze is benne van. A napokban jelent meg második nagylemezük Sorry for Party Rocking címmel, a lemez első kislemeze, a Party Rock Anthem nálunk is nagy sláger lett, a brit Natalia Kills közreműködésével készült másodikhoz pedig nemrég készítettek klipet. A koncepció nagyon hasonló az előzőhöz, csak míg ott a 28 nappal később című horrorra hajazott a történet, addig ezúttal az Alkonyattól pirkadatig van terítéken. A videó középpontjában persze most is a bulizás, és a shuffling, az LMFAO által rohamosan terjesztett idióta tánc áll, aztán persze felbukkannak a vámpírok is. Még szerencse, hogy egy Jézus-szerű figura, aki már az előző klipben is feltűnt, megmutatja, hogyan lehet legyőzni a szörnyetegeket: a szent pezsgő segítségével. Nyilván a legtöbben azt várják, hogy jól lehúzzuk ezt az egészet, de a helyzet az, hogy mi jót szórakoztunk a klipen.

Metronomy - The Bay

Áprilisban adta ki harmadik nagylemezét a brit Metronomy zenekar The English Riviera címmel, ezen hallható a The Bay című dal, amihez nemrég David Wilson készítette el a hivatalos klipet, ami így már a harmadik videó a lemezről. A fülledt hangulatú klipben a jól öltözött zenekart tengerparti, luxus környezetben látjuk zenélni, autózni, mólón ücsörögni és hasonlók, miközben szexi, fürdőruhás modellek, vagy csak azok bizonyos testrészei bukkannak fel körülöttük. A videó tele van ötletes képi megoldással, vicces vágásokkal, szép nőkkel, enyhén erotikus jelentekkel, a környezet pedig, ahol az egészet felvették - és amiről a dal szól - maga a lemez címét is adó Angol Riviéra, egész pontosan Torquay városának tengerpartja. Hangulatos klip, ami remekül illik a dalhoz.

The Gathering - Heroes For Ghosts

Új lemez tervez kiadni holland The Gathering zenekar, bár azt egyelőre nem tudni, hogy mikor és hogy mi lesz a címe. Minden esetre májusban ingyenesen elérhetővé tették új, Heroes For Ghosts című dalukat, amihez most klip is készült Marcus Moonen által, aki nem csak rendezője, de írója, operatőre és vágója is volt a kisfilmnek, amit Norvégiában, a zenekar énekesnőjének hazájában forgattak. Lassú folyású, a dal hangulatához és felépítéséhez passzoló videó, egy férfi és egy nő szerelmi története, amiben fontos szerepet kap az autózás, de van itt dráma és egymásba folyó homályos képek is, mindez az egész pedig nyilván rettentő kifejező akar lenni, de összességében inkább sajnos csak unalmas. Főleg majdnem tizenegy percen keresztül.

Trivium - In Waves

Az amerikai metálzenekar augusztus elején adja ki következő, ötödik nagylemezét, ennek címadó dalához készítettek klipet Ramon Boutviseth rendezésében, aki korábban forgatott már videót az All That Remains és a Dream Theater dalaihoz is. Az látszik az In Waves klipjén, hogy valami nagyszabású és hatásos akar lenni, a gond csak az, hogy ha megkínoznának sem tudnánk elmondani, mi a fészkes fene történik benne. Vagyis de: a zenekar tagjait látjuk víz alatt lebegni, meg egy szürke, ijesztő erdőben mászkálni komor, távolba révedő tekintettel, sokszoros lassításban. Ja, és néha levegőért kapkodva kiugranak a vízből. Nagyjából ennyi, mindez pedig ráadásul 7 percen keresztül. A végén aztán történik valami meglepőnek szánt dolog, de igazából csak azt tudjuk meg, hogy ennek az egésznek még nincs vége, lesz folytatás. Hazudnánk, ha azt mondanánk, hogy izgatottan várjuk.


britney spears klip gathering metronomy trivium klipmegosztás lmfao natalia kills



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása