2011.09.04. 11:30 – Dankó János

Pszichedelikus félpucér nők - klipmegosztás

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Ezen a héten a Hősök fekete-fehér képekkel elmondja, mi a magyar valóság, a Chickenfoot a nevéhez méltóan nagylábú csirkét szerepeltet a klipjében, aki egyébként hajléktalan, de a szerelmet keresi, a Jane's Addiction szokásos módon (tehát félpucér nőkkel) merül el a pszichedeliában, Beyoncé rikkant párat miközben megmutatja milyen a teste, majd végül az amerikai rádiórockos Staind belevet minket a sötét mélybe.

Hősök - Oooh

A Hősök arról forgatott klipet, amiről szól a szám szövege: a magyar valóságról, bár ez elsőre talán fel sem tűnik, mert a videóban nem szerepelnek emberek, csak fekete-fehérben felvett városi környezet. Dinamikusan vágott, lendületes anyag ez, amiben kizárólag a Hősök egyik tagja, Eckü beszél.

Chickenfoot - Big Foot

A Chickenfoot III címmel adja ki hamarosan második nagylemezét. A számok közötti ellentmondással nem foglalkozunk most, hiszen a zenekar csinált új klipet is a piszkosul groove-os Big Footra. A videóban egyrészt a zenekar nyomja a hard rockot, másrészt egy csirkének öltözött hobo vág neki a városnak, hogy randalírozzon kicsit, kocsmázzon, verekedjen egy jetivel és így tovább. A célját csak később értjük meg. A nagy szerelmet keresi, és meg is találja, de a slusszpoént nem lőnénk le, habár kissé talán kiszámítható.

Jane's Addiction - Irresistible Force

A Jane's Addiction kissé talán hosszadalmasan készül a nagy visszatérésre, de a csúsztatott lemezmegjelenés időpontját talán már tartani tudják (október eleje). Ennek jó előjele, hogy immár a második dalt hozzák nyilvánosságra klippel együtt. Az Irresistible Force az egyik legjobb újkori Jane's Addiction-dal, még akkor is, ha kissé talán U2-s. Maga a klip a számhoz és a zenekarhoz méltóan pszichedelikus, sok-sok színes csillámmal, szép csajokkal, primadonnáskodó Perry Farrell-lel. Egyszer csinálhatnának ettől különbözőt is.

Beyoncé - 1+1

A jócsaj mindig jócsaj marad, és mindig jócsajoskodni akar. Az új Beyoncé-klip is ilyen, a hölgy továbbra is azt gondolja, hogy a rikkantgatás a jó éneklés, de ebbe ne bonyolódjunk bele. A klipben előbb az arcát, aztán a felsőtestét, majd a teljes testét látjuk, mindenféle folyadékkal leöntve, majd egy kellően izmos fickó ölelgeti, és úgy csinál vele, mintha táncolna. Közben Beyoncé olyan minimális beleéléssel tátogja el a saját dalát, hogy óriási különbség keletkezik a felvétel, és a kép között. A szerzemény és a klip nem az énekeső főműve, az biztos.

Staind - Not Again

Úgy tűnik a kb. tíz évvel ezelőtti videós montázsok újra divatossá váltak. Ezen a héten az új lemezzel jelentkező Staind a harmadik előadó, amelyik ezzel él. A zenekar morcosabb, mint korábban, ehhez méltóan apokaliptikus háttér előtt zenél. A klip elején azt hihetnénk, hogy a dolog eljut ából bébe, de a Not Again egy szimpla imázsklip, pontosan olyan, amit semmi értelme újranézni. 


hősök klip staind beyoncé klipmegosztás janes addiction chickenfoot



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása