2012.02.06. 16:00 – Lángoló Gitárok

Csak ősszel jelenik meg az új Soundgarden-lemez

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Majdnem egy éve már, hogy a 2010-ben újjáalakult Soundgarden bejelentette: annyira jól elvoltak a próbák alatt, hogy új nagylemezt is készítenek, a munkát azonban cseppet sem kapkodták el, hiszen egy idő után már azt is tudni lehetett, hogy az anyag csak idén tavasszal jelenik meg. Most azonban Chris Cornell és zenekara még tovább játszik a rajongók idegeivel, a napokban ugyanis bejelentették, tavasz helyett őszre tolják a megjelenést. Hogy mindennek mi a konkrét oka, az nem igazán derült ki, de biztosan azt hiszik, hogy az igazán fanatikus rajongók úgy vannak vele: ha már úgyis 1996 óta várnak a következő nagylemezre, ez a néhány hónap már nem oszt, nem szoroz.

Néhány napja Cornell, akire amúgy Barack Obama is számít idei kampánya során, egy rádióinterjúban az új albumról elmondta, nem nosztalgia- vagy retrolemezt készítenek, úgyhogy senki se a korábbi albumok egyértelmű folytatását várja, és bár azt nem tudja pontosan megmondani milyen lesz az új anyag, az biztos, hogy soundgardenes lesz. Viszont mégsem úgy, hogy teljesen ugyanazt csinálják, mint annak idején.

Ezzel persze túl sokra senki sem megy, ennek ellenére egyelőre nagyon úgy néz ki, még egy jó darabig ennyivel kell beérnie annak, aki már nagyon várja, hogy új lemezzel térjen vissza a kilencvenes évek egyik meghatározó Seattle-i rockzenekara.


rock hír soundgarden chris cornell



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása