2012.03.12. 11:00 – Lángoló Gitárok

Madonna a lányával is énekel új lemezén

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Január végén és február elején néhány hétig szinte minden Madonnáról szólt, az énekesnő a Super Bowlon adott fellépéséig szó szerint bombázta a sajtót hírekkel, újdonságokkal. Azóta egy kicsit csend volt, bár azért megjelent ugye a Benny Benassival készült Girl Gone Wild, most viszont feltehetően egy újabb infórohamra lehet számítani a már tényleg nagyon közelgő új lemez megjelenése előtt. Valószínűleg ennek jegyében most például kiderült az MDNA című albumról, hogy azon az énekesnő legidősebb lánya, a 15 éves Lourdes is közreműködik majd, mégpedig háttérénekesként.

Mint Madonna elmondta, az egész úgy jött, hogy megkérdezte lányát, nem énekelne-e fel néhány sort az egyik dalhoz, amibe Lourdes könnyedén belement, és hát az anyja tehetségét örökölte a kiscsaj, úgyhogy természetesen a felvételek nagyszerűek lettek. Legalábbis ezt állítja Madonna, meg még azt is, hogy legidősebb lánya egyébként inkább visszahúzódó, nem szereti felhívni magára a figyelmet, sőt, ha teheti főleg a tanulással foglalkozik. Na, ebben viszont már tutira ütött a mamira Lourdes.

Madonna tehát Nicki Minaj és a Super Bowlon az egész világnak bemutató M.I.A. után a saját lányával is közreműködik a március végén megjelenő új albumon, a hírek szerint az I Don't Give A című számban.


pop hír madonna



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása