2012.03.30. 15:45 – Lángoló Gitárok

Madonna drogozásra buzdítja a fiatalokat Paul Van Dyk és Deadmau5 szerint

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Madonna tánczenében utazik új lemezével is, és míg Benny Benassival és Martin Solveiggel együtt dolgozik, addig más híres dance-arcokat magára haragít. Történt ugyanis, hogy az énekesnő az amerikai Ultra Music fesztiválon lépett fel, ahol feltette az inkriminált "nem láttátok Mollyt?" kérdést, amivel az a probléma, hogy a "Molly" éppen az MDMA drog neve a szlengben, és hát az énekesnő vadiúj lemezének meg pont MDNA a címe, amivel ugye már korábban is volt probléma. Na, emiatt akadt most ki két neves DJ-producer, először a múltkor Skrillexet csúnyán megtréfáló Deadmau5, majd minden idők egyik legnagyobb trance-gagyihuszára Paul Van Dyk is, aki szerint az énekesnő pályafutása legszerencsétlenebb kijelentését tette.

Deadmau5 még a hét első felében rendezett kirohanást az eset miatt, a Twitteren, jó hosszan a Tumblren, és sok "fuck" kíséretében a Facebook-oldalán is beszólt Madonnának, aminek a lényege összefoglalva nagyjából annyi, hogy egyrészt Madonna kapja be, másrészt pedig borzalmasan rossz üzenet ez a fiataloknak, viszont nyilván trendi és menő dolog ilyeneket beszélni, így nyilván ezért tette Madonna.

Minderre az énekesnő reagált is, azt válaszolta, hogy soha nem népszerűsítette a kábítószereket, és most sem állt szándékában ilyesmit tenni. A kritizált mondatával állítása szerint csak a Have You Seen Molly? című dalra utalt, amit barátja, Cedric Gervais szerzett, aki amúgy majdnem szerepelt is az új lemezen.

Paul Van Dyk ennek ellenére a Billboardnak nyilatkozva elmondta, hogy szerinte az énekesnő egyszerűen ostoba, amikor drogfogyasztásra buzdítja a fiatal közönséget, és biztosan azt gondolta, csak egy ilyen drogos szöveggel találhatja meg a közös hangot velük. PVD külön hangsúlyozta, hogy az elektronikus zene nem a drogról szól, és hogy Madonna kijelentésének nagyon negatív hatása van a szcénára nézve. Bölcs ember ez a Paul, mi mindig is tudtuk.


pop hír dance elektronikus paul van dyk madonna deadmau5



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása