2012.05.16. 16:00 – Lángoló Gitárok

Nem lesz eredeti felállású Black Sabbath idén

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Már többször is foglalkoztunk itt a Lángoló Gitárokon a Black Sabbath idei újjáalakulásával, ami most már biztos, hogy nem lesz teljes. Bill Ward dobos ugyanis nem kapta meg azt a méltányos ajánlatot, amit várt, így kénytelen volt egy rettenetesen hosszú levélben bejelenteni, hogy a Black Sabbath nélküle lép fel az idei három koncerten. A levélben a dobos leírta, hogy fáj a szíve, pláne azért, mert most májusban még szülővárosukban, Birminghamben is fellép a csapat, ahová ugyan meghívták (miután rákérdezett mehet-e), de mivel ez amolyan próbafellépés lett volna, így visszamondta a dolgot, mondván vagy minden vagy semmi. Azt is felajánlották neki, hogy a Download fesztiválon is szerepeljen, viszont csak három dalban, de a dobosnak ez sem tetszett. A történtek ellenére még mindig azt üzeni zenésztársainak, hogy ő bármikor kész újra a csapat tagja lenni, de a koncertek már nem fognak menni.

A Black Sabbath tavaly november 11-én jelentette be, hogy ismét koncertezni fog, illetve lemezt is készít. Januárban jött a hír, hogy Tony Iommi szervezetében rosszindulatú daganatot találtak, majd a Downloadon kívül az összes koncertjüket lemondták a gitáros kezelései miatt. Kicsivel később Bill Ward közölte a nagyvilággal, hogy nem találja elfogadhatónak a felajánlott szerződést, ezért nem repül Angliába a többiekhez. A Black Sabbath közben folyamatosan az új dalokon dolgozott, kiderült, hogy a Lollapaloozzán is fellépnek, illetve adnak egy bemelegítő koncertet Birmighamben.

Az 1969-ben alakult legendás csapatnak lekötött koncertdátumokon amúgy Ozzy lép fel saját zenekarával, illetve olyan vendégekkel, mint Zakk Wylde Geezer Butler vagy Slash.


rock hír black sabbath



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása