2012.08.15. 16:58 – Gitárok

Súlyos balesetet szenvedett a Baroness turnébusza, kilenc sérült

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

baroness_tourbus_417494_10151050510898705_1184839412_n.jpgBalesetet szenvedett az amerikai Baroness zenekar busza Angliában. A busz tíz métert zuhant egy viaduktról, és annyira összetört, hogy az embereket a tűzoltóknak kellet kiszabadítani. Összesen kilencen utaztak az autóbuszban, mindannyian meg is sérültek, közülük heten "viszonylag könnyebben", ketten viszont súlyosan. Utóbbiak közül az első hírek szerint az egyik a buszsofőr, és egyik zenekari tag nincs a kettő között. A sérülteket a bath-i és bristoli kórházakban ápolják. A frisslemezes sludge metál zenekar éppen Nagy-Britanniában turnézik és bristoli buli után Southamptonban léptek volna fel.

Hétfőn egyébként a Szigeten fellépő svéd Mando Diao turnébusza szenvedett balesetet Budapesten, a Ferihegyi gyorsforgalmi úton, ott csak könnyebben sérültek meg a zenekar tagjai. Az osztrák rendszámú busz a magasságkorlátozónak ütközött, ami három méter hosszan, és 40-50 centiméter mélyen ledarálta a jármű tetejét. Az alábbi kép is erről a balesetről készült. (Fotó: MTI/Mihádák Zoltán)


rock metál hír baleset mando diao baroness



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása