2012.11.07. 14:00 – Lángoló Gitárok

Bourbon and Soda - Amber Smith-klippremier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

amber.jpgFebruárban jelent meg az amber smith legutóbbi nagylemeze, amelyen a Faster Than The Speed Of Light után a Bourbon and Soda is kapott egy saját videoklipet. A Szőke Barna rendezésében készült egykamerás videóban Bátor Bence a főszereplő, az amber smith dobosa, aki a klip végére találkozik csak többi zenésztársával. "Nagyon jó volt együtt dolgozni Barnával a Poster Boy-klipen, ezért nekem nem volt kérdéses, hogy vele készítsük el ezt is. Már csak azért is, mert ez a dal egy ironikus, humoros szám a lemezen, ami amúgy hemzseg a sötét daloktól, és amúgy is szerettem volna már kissé kitörni a szokásos borongós amber smith-világból. A dal felépítése és könnyedsége miatt az is világos volt a kezdettől, hogy ez egy lo-fi, és elég színes videó lesz, pont az ellentéte a Faster Than The Speed of Light-nak, ami egyébként a kedvencem mai napig." - mondta Poniklo Imre frontember.

"Nehéz írni bármit is a klipről.  A Woody Allentől vett idézet a dalszövegben adta magát, hogy eszünk ágába se jusson valami olyant forgatni ami túl van magyarázva és egyértelmű. Ez egy lo-fi klip, a lendületre törekedtünk, és arra, hogy a szám sokkolóan ható részeit ellensúlyozza egy önismétlődő és folytonos képi világ. Persze a végkifejlet itt sem maradhat el, hisz a szám tagoltsága is adott bőven ihletet. A végén mindenki kifekszik, így vagy úgy, de biztosan. A kérdés az, hogy megéri-e?" - mesélt a videóról Szőke Barna rendező. A zenekar egyébként szombaton koncertezik a Corvintetőn, ahol rajtuk kívül fellép még a Carbovaris, a the Corny és a Tesco Disco is.


indie premier rock hír exkluzív amber smith



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása