2013.07.04. 14:34 – sixx

Nagyon szarul van Lemmy, nem fesztiválozik a Motörhead

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

1044801_602291893136456_699570830_n.png

Emberek, lehet kezdeni az aggódást, Lemmy, a Motörhead 67 éves énekes-bőgőse annyira szarul van, hogy a zenekar kénytelen volt lemondani a nyári fesztiválfellépéseket. A bibircsókot ismét divatba hozó Lemmy két hónapja lett rosszul, az orvosok vérömlenyt találtak benne valahol (nem árulják el hol, de ha teszem azt a hátán, akkor csak nem csapnak ekkora palávert) és ugyan siettek megnyugtatni mindenkit, hogy a baj nem nagy, a júniusi 3 bulit le kellett mondaniuk.

Lemmy legutóbb azt írta a Facebookon, hogy pár nap és máris jobban lesz, és "mire észbe kaptok, már lendületesen dugok valami muffot", de a projektet jegelni kell egy ideig, az orvosok tanácsára hat fesztiválkoncertet is lemondott a zenekar Franciaországban, Oroszországban és Németországban. Lemmy nagyon sajnálja, hogy csalódást okoz a rajongóknak, de nem tehet mást, mert mint írja "van olyan helyzet, amikor az orvosok tanácsát kell követni, és kész. Amint felépülök, megint turnézunk és kurva jók leszünk."


motörhead lemmy szarul levés



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása