2014.02.10. 10:00 – dankógábor

Jön az Iron Maiden Budapestre

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Iron Maiden_live_kisebb.jpgHogy mikor lesz a metálünnep? Június 3-án a Budapest Sportarénában. Azt kell majd megtölteni a Maiden-rajongóknak, ott fog szaladozni fel alá Bruce Dickinson zászlót lengetve, és ott jön majd ki Eddie a színpadra, hogy Bruce bohóckodjon egyet vele.

Az énekes ezt nyilatkozta: "Nagyon izgatottak vagyunk, hogy elvihetjük a Maiden England turnénkat Budapestre! Szeretünk a magyar rajongóinknak játszani, akik mindig kitörő örömmel fogadnak bennünket, ezért akartunk mindenképpen játszani egy bulit nekik is mielőtt a turné véget érne idén. Bár a Maiden England koncertkörút nagyrészt az 1988-as Seventh Son Of A Seventh Son turnén alapszik, a 2014-es bulikra változtatunk egy kicsit a dalok összeállításán, hogy jobban lefedje a 80-as éveket, mert valószínűleg most játszuk majd őket utoljára élőben. Természetesen visszük az óriási fényshow-t, Eddie különböző inkarnációit, csomó pirotechnikát és minden más izgalmas dolgot is a rajongóknak. Miután ez a turné utolsó köre, még inkább egyfajta ünnep lesz, hiszen ez egy fejezet vége, ezért olyan koncertet akarunk adni a rajongóinknak, amit soha az életbe nem felejtenek el!"

A csapat menedzsere, Rod Smallwood pedig ezt mondta: "Ahogy azt minden rajongónk tudja, a Maiden England DVD-je a harmadik része a 80-as évek videó/DVD megjelenések történelmi triologiájának, ezért valószínű, hogy most utoljára turnézunk majd a 80-as évekből származó dalokkal, így ez lesz az utolsó alkalom, hogy a rajongók élőben hallhatják ezeket a dalokat. Ezt szem előtt tartva a 2014-es koncertekre egy kicsit megváltoztatjuk a dalok összeállítását, hogy még kiegyenlítettebb formában a teljes 80-as éveket lefedje, ahogy a három DVD is: az 'Early Days', a 'Live After Death' és természetesen a 'Maiden England', egyetlen jelentős kivétellel a 90-es évekből - de a rajongók tudni fogják, melyik dalról beszélek!"

A jegyértékesítés február 13-án reggel 6 órakor kezdődik. Exkluzív elővásárlási lehetőség a hivatalos Iron Maiden rajongói klub tagjai számára február 12-én egész nap.

(x) Az Iron Maiden-koncert bejelentését ünnepeljük Maiden-sörrel!


metál hír heavy iron maiden



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása