2014.05.26. 11:00 – Gitárok

A Middlemist Red a világ legígéretesebb zenekarai között

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A Deezer szerint legalábbis, de amúgy mi is bírjuk a nagyon fiatal pszichedelikus rockzenekart. Biztos ez tűnt fel a streamingszolgáltatónak is, akik most négy zenekart választottak ki 182 országból, hogy versenyezzenek egymással a Young Guns programban. Ebben a négyben van benne a Middlemist Red. A győztes zenekar az lesz, amelyiket a legtöbben hallgatják meg a következő három hét alatt Deezeren.

A Deezer szerkesztőinek az volt a lényeg, hogy az adott csapatnak ne legyen kiadója, de olyan egyedi legyen a hangzásuk, amit érdemes a nagyvilágnak is megismerni. Szerintük a Middlemist Red ilyen, akiknek itt a Lángolón volt tavaly az EP-premierjük. Azóta az Index alternatív dalversenyét, A Számot is megnyerték. A négyesnek a Ransom Collective nevű Fülöp-szigeteki indie folk zenekarral, a kanadai hip-hop formációval, a The Postrerzzel és a Costa Rica-i San Jose-ban őshonos pop-punk bandával, a Monte-val kell versenyeznie. Mind a négy zenekar most debütál a Deezeren, a győztes pedig az lesz, akinek a legtöbbször játszották le a dalait.

A játékszabályok a Deezer applikációhoz:

- 1 hallgatás 1 pont
- 1 szám hozzáadása a kedvencekhez 3 pont
- 1 szám hozzáadása egy lejátszási listához 3 pont
- az album hozzáadása a kedvencekhez 5 pont
- az előadó hozzáadása a kedvencekhez 10 pont

A rajongók legközelebb a zenekar első koncertjének egyéves évfordulóján találkozhatnak a Middlemist Reddel, a Run Over Dogs és a Néhai Bárány társaságában, június 14-én, az A38 Hajón


rock hír deezer middlemist red



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása