2014.06.02. 12:53 – Hirdetés

Június első hétvégéjétől ismét az utakon a Suzuki Karaoke Mobil!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

karaokemobil.jpg

Ezen a nyáron is mehetsz úgy bulizni, hogy nem lesz szükséged taxira, buszra, bringára vagy gyaloglásra. A Suzuki Karaoke Mobillal a szórakozásért ajándék fuvar jár! Énekelj el egy általad kiválasztott dalt – akár barátaiddal együtt is –, és a Suzuki oda fuvaroz, ahová csak szeretnéd! Nem kötelező a hibátlan énektudás, csak a lelkesedés, hiszen itt elsősorban a jókedv és az élmény a fontos.

Ha szerencséd van, idén több kedvenceddel is együtt énekelhetsz, hiszen több alkalommal ismert zenekarok énekesei is besegítenek majd a vokálozásba. Hogy kik? Megtudhatod, ha követed az I Love Suzuki Facebook oldalát vagy figyelemmel kíséred a http://karaokemobil.hu-t.

A produkciókat az autóba szerelt GoPro kamerákkal meg is örökítjük nektek, a legjobbakat pedig bemutatjuk a Suzuki Karaoke Mobil weboldalán és YouTube-csatornáján. Tehát június 6-tól Budapesten minden péntek este 8-tól a Madách térről indul a Karaoke Mobil. Ha biztosra szeretnél menni, válaszd ki és foglald le, hogy mikor énekelnéd el magatokat a következő buliba a http://karaokemobil.hu oldalon!

https://www.facebook.com/ilovesuzuki

http://karaokemobil.hu/


suzuki viadal



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása