2014.07.02. 18:45 – Szponzorált Tartalom

Nem csak zene van a VOLT-on

Volt 2014 - Telekom. A zenében találkozunk!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A VOLT fesztivállal kapcsolatos beszámolóinkat a Magyar Telekom támogatja, akik az idei fesztiválszezonra „A zenében találkozunk” elnevezésű új kampánnyal, és sok új szolgáltatással készültek. Miután korábban ízelítőt adtunk a VOLT zenei programjaiból, ebből a posztból megtudhatjátok, hogy milyen egyéb élmények várnak rátok a fesztiválon a Telekom jóvoltából.

banner.jpg

Zenekocsi

A vidéki fesztiválokra való lejutás megkönnyítésére és élménnyé tételére jött létre a Zenekocsi Facebook-alkalmazás, amely a hagyományos telekocsis rendszert dobja fel azzal, hogy a hasonló zenei ízlés alapján segít útitársat találni a használóinak. Elsőként a VOLT-on lehet kipróbálni, de a Balaton Sound-ra is lejuthattok majd a segítségével. Elég sok előre beállított zenei stílus található az alkalmazásban, és a sofőrök között indulási város és utazási nap alapján is lehet keresni. Ha sikerült megtalálnod a tökéletes útitársat, az alkalmazás egy közös kommunikációs felületet hoz létre nektek ahol megbeszélhetitek a részleteket, ez a Kocsicset. Ja, és a sofőrök ajándék italt kapnak a fesztiválon! Az alkalmazást a Telekom Facebook-oldalán keressétek.

zenekocsi.jpg

Online streaming

Akinek valamilyen okból otthon kell maradnia a VOLT ideje alatt, az sem marad ki a fesztivál nyújtotta élményből, a legtöbb koncertet ugyanis élőben követheti majd a Telekom honlapján HD minőségben. A pontos műsort itt lehet elérni, ma például az MGMT, a Morcheeba, az Icona Pop, a Quimby, vagy a Brains koncertjét is megnézhetitek otthoni gépeiteken vagy kütyüiteken.

Teqball

A Zenekocsihoz hasonlóan a VOLT-on debütál a Teqball, ami gyakorlatilag egy új, magyar fejlesztésű sport, amely ötvözi a lábtenisz és az asztali tenisz elemeit. A találmány a focira épül, és segítségével nagyon jól lehet fejleszteni a techikánkat is, amelett, hogy tök jó szórakozás. Ebben a videóban megnézhetitek, hogy hogyan is működik a dolog. A vállalkozó kedvűek benevezhetnek a fesztiválbajnokságba is, aminek még két állomása lesz a Balaton Sound-on és a Strand fesztiválon, a döntőt pedig az Akváriumban rendezik. Mi tuti kipróbáljuk majd, bár félő, hogy nagyon csúnyán ki fogunk kapni.

#cashtag

A mai trendeknek megfelelően lesz Instagramra épülő játék is, #cashtag néven. A programban részt vevő fesztiválozók élményekkel fizethetnek különböző fesztiválkellékekért, méghozzá úgy, hogy egy élményükről készült képet #cashtag hashtaggel felraknak az Instagramra, és ha a játék moderátora jóváhagyja azt, kapnak érte egy cashtaget. Minél több fotót csinálsz, annál jobb cuccokat kaphatsz a beváltó pultnál dolgozó hostessektől: egy vízipisztoly 3, egy napszemüveg 4, egy lufiállat 8, egy matrac 12, egy molinó táska pedig 16 cashtagbe kerül.

Telekom Terasz

A Telekom rekreációs pontján nem csak pihenni lehet majd két koncert közben, hanem igényes szórakozási lehetőségeket is találunk, bemutatkozik ugyanis a txtr e-könyv áruház, és a TV GO szolgáltatás is. Ha olvasni támad kedvünk, közel másfél millió e-könyv közül válogathatunk saját kütyünkön vagy a helyszínen biztosított txtr Beagle típusú e-könyv olvasókon, a TV GO segítségével pedig interneten keresztül nézhetünk tévés tartalmakat. A Telekom Teraszon találunk még internetezési lehetőséget és mobiltöltőket is.


volt volttelekom



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása