2015.03.06. 11:10 – dankógábor

Vízforralót vágott be a közönségbe az Antemasque énekese

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Van az a klasszikus, hogy minek megy Mayhem-koncertre az, akit váratlanul ér, hogy esetleg megdobják disznófejjel. Volt ilyen, be is perelték a zenekart, de ha jól tudom, akkor nem büntették meg őket, mert számítani kellett volna ilyen eseményre. Na most, aki volt már At The Drive-In- Mars Volta- vagy Antemasque-koncerten vagy látott ilyenről videót, az észrevehette, hogy Cedric Bixler-Zavala énekes teázik a színpadon. Ez az igazi punk, nem az alkohol. Viszont hiába, hogy nem fogyaszt alkoholt, mégis úgy viselkedik, mint aki megkergült. Mondhatni, igazi frontember.

Én ezt egy müncheni Mars Volta-koncerten tapasztaltam meg, amikor a cintányért csavarta le az állványról és vágta be a közönségbe, majd mikor a technikus ezt visszahozta, visszacsavarta, ő megint leszedte és újra bevágta. Nem is ment már utána senki, a technikus is csak a fejét ingatva nézett utána. Na szóval a tárgyakat hajigálni szerető Zavala a tegnapi új-zélandi Antemasque-bulin is hajigált, csak most éppen a forróvízzel teli teás kancsója is a közönségben landolt.

Fel is háborodtak páran, akiket ért a forróvíz, van aki rendesen meg is sérült tőle, sőt állítólag maga az énekes is kapott belőle a nagy lendület miatt. Szóval igen, morogtak páran, a többiek meg élvezték, ahogy Zavala minden keze ügyébe található tárgyat eldob, semmit nem kímélve:

Ja és itt az ominózus vízforraló, a srác biztos örült neki:


rock hír antemasque



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása