2015.07.14. 16:19 – Nihil_AK

Justin Bieber az Iron Maident is szereti

Akkora szenzáció, hogy a fal adja a másikat

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

justin-bieber-iron-maiden-shirt.jpg

Azt tudjuk, hogy Justin Bieber Rick Rubinnal, a Slayer – már csak korábbi – producerével dolgozik, de ez még semmi ahhoz képest, hogy a napokban nyilvánosan Iron Maiden-pólóban mutatkozott. Persze nem lehet csodálkozni ezen, mostanában egyfajta trend lett a celebritások között mindenféle metálos ruhadarabot hordani - kedvenc Kanye Westünk meg Megadeth-pólóban szelt nemrég, Kim Kardashian meg egy ritka Metallica-pólóért fizetett mintegy 2000 fontot állítólag. Van képünk hozzájuk.

Arra most udvariasan nem térünk ki, hogy sokan ma már Ramonest is ruhamárkának hiszik, miközben fogalmuk sincs arról, miért is kell ráütni a kölyökre egy baseballütővel, illetve a Beatrice magyar változatában lapátnyéllel. De mivel Bieberről korábban már kiszivárgott olyan videó, amin a Metallica Fade To Blackjét énekli, róla még hajlandók vagyunk elhinni, hogy a végén talán rendes ember válik belőle.




Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása