2015.11.24. 11:34 – Lángoló

A Szigetet a sztárok is szeretik

Ajándéközön a korai bérletvásárláshoz

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

szigetugrik.jpg

A fesztiválokon fellépő nemzetközi előadók is beszavazták a Szigetet a 10 kedvenc fesztiváljuk közé, emellett a “legjobb zenei felhozatal” és a “legjobb európai nagyfesztivál” kategóriában is shortlist-es a Sziget, így azután, hogy eddig már kétszer hozta el a nagyfesztiválok fődíját, most újra az élmezőnyben várja a Festival Awards  eredményhirdetését Hollandiában. 

A szervezők egyébként már a 2016-os rendezvényt tervezgetik, ami a sorban a 24-dik Sziget lesz, és amire november 24-én déltől már lehet bérleteket vásárolni. Aki pedig az első 24 órában vásárol jegyet, annak egyedi ajándékokkal együtt postázzák a belépőjét. Limitált szériás, csak így beszerezhető pólót és egyedi karszalagot kapnak, na meg egy un. aranykártyát, amivel több kedvező lehetőség, közül választhatnak ki egy kedvükre valót, legyen az például elsőbbségi bejutás a fesztiválra vagy belépés a VIP zónába. Az első 24 órában vásárlók továbbá a Szigeten egy exkluzív, zártkörű partin is részt vehetnek majd. A leggyorsabbak közt a garantált ajándékok mellé még 24 nyereménycsomagot (óránként 1-et) is kisorsolnak, amiben “állandó very VIP” belépő, komplett szigetes ruhatár, vacsora a backstage-ben, és egyéb különlegességek várják a szerencsés tulajdonosokat.


fesztivál sziget hír



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása