2015.12.01. 11:00 – Lángoló

Perverz kalandok a bordélyban - Új Paddy And The Rats-klip

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

padd_csaj_1.jpg

A My Sharona című dal a jobb híján pub 'n' rollnak nevezhető Paddy And The Rats legutóbbi lemezén, a Lonely Hearts' Boulevardon jelent meg, és most sztorizós, látványos videó is készült hozzá. A dalról és a klipről Joey MacOnkay gitáros mesélt:

Sharona a Kapitány szeretője, aki egy bordélyban dolgozik, mint kéjhölgy. Az is kiderül róla, hogy valójában egy pszichopata gyilkos és általában azokat a vendégeket próbálja eltenni láb alól, akik különféle perverz kalandokba keverednek a bordélyban. Őket először elcsábítja, megkínozza, majd ki is nyírja. A Kapitány rájön, hogy szeretője gyakorlatilag az egész legénységét elcsábította, ezért féltékenységében mindent tűvé tesz érte egy pisztollyal a kezében. A többi jelenetben a legénység tagjait látni, ahogy kiélik szenvedélyüket a kuplerájban.

Az alapötlet tőlem származik, a dalszöveget is én írtam, a klip verzió ettől eltér valamelyest, a sztorit Paddy módosította, a bordélyra összpontosítva - amivel leginkább azt a nehézséget próbáltuk kiküszöbölni, hogy az eredeti történet jórészt a hajón játszódik.

A forgatáson leginkább az volt a vicces, amikor egymás jeleneteit néztük, mert nem minden nap látja az ember a barátait tangában egy öregasszonnyal csókolózni, vagy például pórázon sétáltatva. Ráadásul, a zenekari jelenetek felvétele már a forgatási nap végén történt, amihez folyamatosan újabb kör pálinkákat rendeltünk. Ettől Lóth Balázs, a rendező kissé ki is készült, mert nagyon nehéz volt már irányítani a bandát.

Itt a klip alább, élőben pedig a Barba Negrában lehet majd megnézni őket december 29-én.


premier punk rock hír paddy and the rats



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása