2015.12.16. 15:29 – Hirdetés

Péterfy Bori ismét karácsonyi farsangot tart a Barba Negrában

Páros belépőt nyerhetsz!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

peterfy_bori.jpg

Most pénteken már harmadik alkalommal kerül megrendezésre a hagyományosnak mondható Péterfy Bori & the Love Band-féle karácsonyi farsang a Barba Negrában. A 2015. december 18-i buli különlegessége egyrészt a maszkabál, ahová kötelező tündérnek, vagy szörnynek beöltözni, másrészt a zenekar ezen a napon mutatja be néhány új dalát a 2016-ban megjelenő lemezéről. A Lángolóval most egy páros belépőt is nyerhettek a bulira, amihez csak egy kérdésre kell helyesen válaszolni. További infók és játék a hajtás után!

A Péterfy Bori & the Love Band igazán komolyan veszi az őszi/téli klubszezont és teljes gőzzel turnéznak az országban. Ennek egyik kiemelt állomása a 2016. december 18-i Barba Negra Music Clubban tartandó buli, ami a már hagyományosnak számító maszkabál 2015-ös kiadása. A zenekar új felállásának ez lesz az első közös év végi koncertje.

peterfy_bori_barba_negra.jpg

Az idei „dress code”-ot a tündérek és a szörnyek határozzák meg, így a zene mellett ez is egy igazán különleges koncertélményt adhat a karácsonyi hajtás közben. A Péterfy Bori & the Love Band mindenkit nagy-nagy szeretettel vár a bulira, és azt is garantálják, hogy az új albumról legalább két szám elhangzik majd élőben. Először!!! Természetesen ezek mellett, még az is lehet, hogy olyan dalok is felcsendülnek majd, mint a Téged nem, a Hajolj bele a hajamba (van olyan koncert, amin nem?!), és még arra is van esély, hogy élőben hallható lesz a Délelőttök a kádba’. Elő a jelmezeket és maszkokat és irány az erre az estére átkeresztelt Péterfy Bori & Blood Band év végi bulija! 

Most pedig jöjjön a játék! Aki helyesen válaszol a következő kérdésünkre, egy páros belépőjegyet nyerhet a koncertre! Természetesen most sem sértődünk meg, ha ezt a cikket, vagy a koncert Facebook-eseményét megosztjátok az idővonalatokon. A kérdés így szól: 

Mi a zenekar legutóbbi lemezének címe?

          a. Örökre a szívembe zártalak

          b. Vol. 4

          c. Fehér éjszakák

A megfejtéseket a jatek@langologitarok.hu e-mail címre várjuk péntek reggel kilencig, Péterfy Bori-játék tárgyú levélben. Délelőtt sorsolunk, a nyerteseket e-mailben értesítjük.

Péterfy Bori & Blood Band
vendég: Terrible Ted
2015. december 18., péntek 20:00
Barba Negra Music Club (1117 Budapest, Prielle Kornélia utca 4.)

Jegyértékesítés: Barba Negra Music Club jegypénztárában, illetve online a Barba Negra, a Ticketportal és a Broadway Jegyiroda rendszerében. 

További infók a koncertről itt, és a Barba Negra Music Club Facebookján


hirdetés nyereményjáték péterfy bori & love band barba negra progamajánló



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása