2016.07.13. 11:59 – Lángoló

360 fokban pörög a Hello Hurricane

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

hh_image_02.jpg

Különleges, 360 fokos technikával készített klipet az egyre jobban pörgő, alternatív rockot játszó Hello Hurricane, amit az Aphrodite című dalukhoz forgattak. A dal egyébként a What Can I Hide lemezükről származik, amit a Cseh Tamás Program segítségével vettek fel. A klip online premierje itt és most van a Lángolón.

A videót Lukáts Márton, a Metropolitan Egyetem végzős, média design szakos hallgatója, diplomamunkaként készítette el. Előre lemodellezett és 3D nyomtatással készült tartóeszközbe hat GoPro került, melyekkel a klip felvétele készült.

A videó számítógépen a kurzor lenyomásával forgatható körbe, míg az okostelefonok képernyőjén ujjunk vagy az eszköz mozgatásával tudunk minden irányba fordulni. Emiatt aztán természetesen VR szemüvegen teljes az élmény, de a nélkül is érdemes megnézni (Safari böngészővel nem az igazi). 

A csapat számára egyébként különös fontossággal bír a vizuális megjelenés, így több, mint két évet vártak első klipjük megjelenésére is, mely a Gone című dalhoz készült és május végén, az album megjelnésével egyidőben debütált:

A zenekar Budapesten legközelebb a Dürer Kertben lép fel július 13-án (azaz ma), majd a debreceni Campus Fesztivál következik.

A posztot a Cseh Tamás Program és az NKA támogatta:

cstp_logo.jpg


indie premier rock hír hello hurricane



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása