2016.11.02. 12:00 – Gnosis

Arcátlan popzene eső után - Köpönyegforgatók-dalpremier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

koponyegforgatok.jpg

Arcátlan popzene, hanyag eleganciával fűszerezve, a modernizált retro funk-rock eszközeivel tálalva. Barátságos életérzés, fülberagadó refrének - ez a Köpönyegforgatók. Az együttes  története régre nyúlik vissza: a srácok első zenei szárnypróbálgatásaik során már jelen voltak egymás életében, azonban csak jó néhány év eltelte után döntöttek úgy, hogy 2015 tavaszán közös zenekart alapítanak. Az évtizedes jó viszonynak hála barátságos, és mindenki részéről szeretetből végzett munka folyt, aminek eredményeképpen elkészültek az első dalok. A bemutatkozó, Eső Után című dalukat a SuperSize Recording stúdióban, Horváth Attila gondozásában rögzítették, melyet egy videoklip erősít, amit a zenekar szülővárosában, Miskolcon forgattak le.

A zenekar célja, hogy szakmai minőség mellett közérthető zenét készítsen, és emberközeli életérzésével szebbé tegye az emberek mindennapjait. Zenéjük szöveg és énekközpontú, de a hallgatóság könnyen elcsíphet fordulatos gitártémákat vagy izgalmas ritmusokat is.

A Köpönyegforgatók név az első Eső Után dalszövegéből ered, mely először szállóigévé, majd a zenekar védjegyévé vált. A zenekar értelmezése szerint a név önmaga iróniája, és hiszik, hogy létezik jó szándékú köpönyegforgatás. 


Bemutatkozó koncertjüknek a budapesti Gozsdu Manó Klub ad helyet december 23-án.

Facebook

A poszt az NKA és a Cseh Tamás Program támogatásával készült:

cstp_logo.jpg


köpönyegforgatók lángoló premier



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása