2016.12.23. 11:00 – Lángoló

Rockzene csellóra és zongorára

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

oceans-plakat.jpg

Géczi Teodórával akkor foglalkoztunk legutóbb, mikor csellón feldolgozta az Audioslave Moth című dalát. Akkor leírtuk, hogy hol tanult, mennyi mindent nyert, illetve hogy mi vitte a rockzene felé. Most ismét rockzenei vonatkozású dolgával jelentkezik:

Pár évvel ez előtt ismertem meg a Mocsok1Kölykök bandát, és nagyon megszerettem őket. Aktív hallgatóságukká váltam, majd a májusi Ocean címűkoncertemre felkértem a zenekar frontemberét, Pulius Tamást egy közös produkcióra. Készítettünk egy zongora, ének csellós átiratot a Szakad a kép című dalból és sikeres fogadtatás ért minket. Így már akkor eldöntöttük, hogy mindenképp szeretnénk ezt stúdióminőségben is rögzíteni. Az ünnepek közeledtével arra gondoltunk, hogy meglepjük a közönséget egy közös videóval.

A duó ezzel a videóval kíván kellemes ünnepeket a hallgatóknak.

A posztot az NKA és a Cseh Tamás Program támogatta:

cstp_logo.jpg


premier hír géczi teodóra mocsok1köjkök



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása