2017.05.02. 11:42 – Lángoló

A Perfect Pill összekötötte a múltat a jövővel

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

bandafoto_1_edit.jpg

Tavaly ősszel a Perfect Pill tagsága a basszusgitárosuk távozásával megfogyatkozott. A zenekar számára ez egy nehezebb időszak volt, ami alatt régi dalkezdeményeik leporolásával és új ötletek gyűjtésével igyekeztek magukba erőt gyűjteni. A dalírást nagyban katalizálta Takács Tamás csatlakozása, az alábbi live-session videó ötlete is ekkor született meg:

Mindannyian nagyon szeretünk élő videókat nézni, mivel sokkal több energia van bennük, mint egy egyszerű imidzs-klipben. Szeretnénk a nyári felvételek előtt megmutatni egy új dalt, és azt a lendületet, ami jelen pillanatban a zenekart előreviszi. Ezért is választottunk két dalt: egy újat (Wheel of Time) és egy korábbi kedvencet (Butterfly Effect), ezzel összekötve a múltat a jövővel.

- mondja a zenekar, akik izgatottan várják a mozgalmasnak ígérkező jövőt. A zenekar legközelebb május 10-én ad koncertet az A38 tetőteraszán, a Ritual Glow társaságában.

A posztot a Cseh Tamás Program támogatta:

cstp_logo.jpg


premier rock hír perfect pill



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása