2017.09.11. 13:13 – Nihil_AK

Tim Commerford rasszistának nevezte Trumpot és szavazóit

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

timcommerford.jpg

A Rage Against The Machine és mostanában Prophets Of Rage basszusgitárosa, Tim Commerford nem szokott finomkodni, ha a véleményéről kérdezik. Mindannyian jól emlékezhetünk arra a kis akciójára, amikor az MTV Music Awardson élő egyenes adásban mászott fel a díszletre, hogy tiltakozzon a Limp Bizkit díjazása ellen, vagy amikor bocsánatot kért miattuk, mondván, rosszul érzi magát, hogy ekkora szarságot inspiráltak. Most a jelenlegi amerikai elnök, Donald Trump kapcsán nyilatkozott, aki nemrég kijelentette, hogy megszünteti a DACA - Deferred Action for Childhood Arrivals - programot, amely amnesztiát ad az olyan illegális bevándorlóknak, akiker kiskorúként vittek az Egyesült Államokba.

A rövid interjút egyébként a Los Angelesi LAX repülőtéren készítette vele a TMZ.com. A kérdésre, hogy miért szűnik meg szerinte a program, Commerford így válaszolt:

Mert az elnökünk egy rasszista. És bárki, aki szavazott rá, szintén rasszista. Egy rasszistára szavazó rasszistaként van lehetőséged arra, hogy jóvátedd, ha beismered, hogy rossz döntést hoztál. Rá szavaztam, elbasztam...tudod, ezt kéne mondaniuk. El kellene ismerniük, hogy egy rasszistára szavaztak, és ki kellene találniuk, hogy tehetnék jóvá ezt.

Ahogy mondani szokás, egyenes a fiú, mint a mártott gyertya.


politika rage against the machine rap metal trump nyilatkozat tim commerford prophets of rage



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása