2017.12.10. 23:27 – dankógábor

Koncertfotóst rugdosott és más furcsaságokat művelt Josh Homme Kaliforniában

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Szombat este a KROQ Almost Acoustic Christmas rendezvényen lépett fel a Queens Of The Stone Age, ahol úgy tűnt, Josh Homme frontember nincs teljesen magánál. A legdurvább dolog, amit művelt, hogy egy laza mozdulattal fejbe rúgta az egyik fotóst. Illetve nem is fejbe, hanem a gépébe rúgott bele csak úgy slendriánul, kb. mint aki egy színpadra dobott lufit rugdos, majd folytatta tovább a koncertet, mintha mi sem történt volna. A gond ezzel az volt, hogy nem csak a gépet rongálta, de az nekivágódott Chelsea Lauren fotós fejének, ami miatt kórházba kellett őt vinni.

Az első hírek szerint Lauren a feljelentésen gondolkozott, de azóta Homme bocsánatot kért, azt állítva, hogy teljesen elveszett az előadás közben, és fogalma sem volt, hogy egy kamerába rúgott bele a világító berendezés helyett (ezeket egyébként valóban rugdossák az új színpadképükben, bár azt nem tudom, hogy egy világító rudat hogy kevert össze egy kamerával, plusz még bele is vigyorgott a rúgás előtt). Elmondta, hogy koncert után világosították fel, hogy mit csinált, és borzasztóan sajnálja az esetet, soha nem akart bántani senkit, és reméli Lauren megbocsát neki.

FRISSÍTÉS: Homme videón is üzent. Elmondja, hogy egy nagy fasz volt, amire nincs bocsánat, nem tudja semmivel sem mentegetni magát. Bocsánatot kér többször is az inzultált fotóstól, de ennél még tovább megy, és a családjának valamint a zenekar tagjainak is a sajnálkozását fejezi ki. Jó ember akar lenni, majd azt mondja, át kell neki gondolni a dolgokat, Laurennek pedig üzeni, hogy tegye, amit tennie kell.

Itt az eset egyébként:

Ez meg a rúgás előtti pillanat:

attachment-1.jpeg

Ha meg is bocsát a fotós, nem ez volt az egyetlen fura mozzanat az este során. Nézzük sorban:

  • Homme állítólag egy késsel megvágta a saját fejét koncert közben, aztán véres fejjel vigyorgott mindenkire.
  • Fuck Muse! felkiáltással borult ki az este utolsó fellépőjére, látszólag azért, mert nem ők voltak a főzenekar, hanem az angolok.
  • Retardáltnak hívta a közönséget, és arra biztatta az embereket, hogy fütyüljék őt ki.

Szóval ehhez képest a bécsi fellépésük maga volt a békés unalom november elején.


rock hír queens of the stone age



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása