2008.11.07. 11:56 – lánggitár

Genesis reunion?

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Nemrég ugyan a Genesis újjáalakult a Phil Collins énekével fémjelzett korszakot megidézve, viszont most Tony Banks billentyűs arról beszélt, hogy jó lenne a klasszikus, progresszív időket is feleleveníteni, ahol Collins „csak” dobos volt, viszont Peter Gabriel énekelt.

Tulajdonképpen csak Gabrielnek kellene azt mondani, hogy ok, akitől a 2004-es újjáalakulás ötlete is jött, csak éppen mikor már ténylegesen cselekedni kellet, addigra kitalálta, hogy mégis inkább szólózna tovább, így állt ismét Collins a mikrofon mögé.

Steve Hackett gitáros még hozzátette: „Azt hiszem ezt még azelőtt kéne megtenni, mielőtt valamelyikünk meghal. Nem leszünk már fiatalabbak, hogy egyik dalunkat idézzem, szóval lehet, hogy egy nap megtörténik.”


rock hír peter gabriel genesis phil collins



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása