2008.12.31. 08:43 – _fá_

Szilveszteri válogatás, advanced by Lángoló Gitárok

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A szilveszter általában egyet jelent a fekvehányással, ellenkező nemű barátok közötti szexszel, az először látott házigazda bútorainak összetörésével, meg egy csomó király dologgal. A probléma az, hogyha abban a kiváltságban részesül az ember, hogy jó zenéket szeret (és valljuk be, kevesen vagyunk ilyenek), akkor félre kell tenni legalább erre az éjszakára az ízlést, és elszenvedni valamelyik aktuális diszkó/metál sztár emberiség elleni bűntetteit.

Ha úgy gondolod, hogy jó az ízlésed, a Lángoló Gitárok most megmenti a szilveszteri bulidat, és ad egy válogatást olyan dalokból, amikre a spanok nem mondhatják, hogy rossz, de te sem fogod a falat kaparni, sőt, bizonyos helyzetekben te lehetsz a táncparkett királya. Ha nem jönnének be a tippek, két választás van: vagy nagyon gyorsan leittasodsz, és akkor úgyis mindegy, mi szól, vagy lecseréled a társaságodat. A sorrend tetszés szerint variálható.

The Ting Tings – Shut Up and Let Me Go

Akár nagy összegben is fogadni mernék rá, hogy a Ting Tings rövid időn belül el fog tűnni, ennek ellenére idén kihagyhatatlan bármiféle buliban. Lehet rá idiótán rángatózni, próbálván elkerülni a kínos pillantásokat, hogy „hátezarészegállatmicsinálmármegint”.

Ramones – Judy is a Punk

Kötelező. A bő másfél perc alatt pont szét lehet rúgni a fél szobát, ezért vagy az est végére kell pakolni, vagy olyan haverhoz kell menni bulizni, aki elhiszi azt, hogy kifizetitek az okozott kárt.

Daft Punk – Around the World

Mivel biztos van olyan embered, aki a 4/4-re izgul, feltétlen meg kell kapnia neki is az örömforrását. Ismert cucc, elég nagy lúzerség nem örülni neki.

Franz Ferdinand – Michael

Elő a lakkcipőkkel! A Franz Ferdinand-tól amúgy bármi jó választás lehet szinte, tehát érdemes felpakolni a lemezeket is!

AC/DC – Rock 'N Roll Train

Hosszú hajú barátok kielégítésére, akiknek látszik a szemén, hogy Manowarral akarják megölni a hangulatot. Az új lemezről érdemes, nehogy már azt higgye valaki, hogy kocsmai zenegép vagy!

The Specials – Friday Night, Saturday Morning

Ha esetleg valami tizenéves-fejű raszta, akit az isten tudja ki hívott, előszedne pár béna Copy Con dalt, akkor nyugodt szívvel rúgdosd arrébb, és pakold be ezt a klasszikust. Reggae ez is, de szerencsére sokkal szebben össze van rakva, mint a stílus-rokonai többsége. Ha üt a dzsó, akkor ajánlom a Nouvelle Vague-féle feldolgozást is (https://www.youtube.com/watch?v=ydBR1CmI4jw&feature=related) Ez utóbbiért simán kaphatsz pár felháborodott hangnemű lebaszást, de pl. bejöhet bölcsészlányoknak.

Ganxsta Zolee és a Kartel – Stricik és Kurvák

Eleged van a Belga Kalauzát kívülről tudó hülyegyerekekből? Nekem is. Itt van egy sokkal viccesebb, a magyar wannabe-niggák egyik hibátlan alkotása. Legalább akkora vicc, mint a Belga volt legjobb korszakában, megspékelve azzal, hogy erről sokan tényleg elhiszik/elhitték, hogy nem az.

Scissor Sisters – I Don't Feel Like Dancing

Erős a verseny alakult ki Mika Lollipopja, és eme alkotás között, végül a táncolhatóság miatt a Scissor Sisters került ki győztesen a gay kategóriából. Jobb helyeken eleve nagy kultusznak örvend ez a dal, ha meg nem, akkor a jó hangulatnak megfelelően fogja mindenki eldobálni rá a kezében lévő poharakat.

Shitmat – Original Babylon

Ezzel pedig gyilkoljuk meg a táncot, és menjünk haza tévézni.

Boldog buékot kívánunk!


pop rock buli szilveszter klip klipmegosztás



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása