2009.01.12. 12:11 – Dankó Gábor

Chris Cornell Pink Floyd-os lesz

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Valami miatt most hír lett a világ sajtójában, hogy Chris Cornell március 9-én Timbaland közreműködésével ad ki lemezt Scream címmel. Hogy ők hol éltek eddig, azt nem tudjuk, mivel ez már tavaly tavasz óta köztudott (na jó, a megjelenési dátum eddig nem volt ismert). Viszont akadt számunkra is újdonság: ezt a lemezt a Pink Floyd inspirálta. Konkrétan a The Wallt emlegette a volt Soundgarden-énekes, és azért, mert mindegyik dal szépen átúszik a másikba, biztosítva ezzel egyfajta folytonosságot. Aha. Ja, és Cornell az eddigi legjobb munkájának minősítette a lemezt. Mi mást is mondhatott volna róla?

Mellesleg lesz több nagyszabású bemutató is Európában, de persze arról ne is álmodjunk, hogy hazánk a dátumok közé kerül (esetleg bepótolva az utolsó pillanatban lemondott Sziget-fellépést, ahogy ígérték). Ide lehet menni, ha valaki pop-cornellt akar nézni:

Feb. 23 - London - Scala
Feb. 24 - Paris - La Cigale
Feb. 26 - Amsterdam - Paradiso
Feb. 27 – Berlin - Columbia Club

Itt egy szelet a lemezből, alatta pedig egy „making of” (ezen a linken pedig te magad is bátran elronthatsz pár Soundgarden-klasszikust, nem kell Cornellre várni):


pop rock pink floyd hír timbaland chris cornell



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása