2009.01.29. 14:40 – AronH

Club Venszdéj #3

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Kurt Cobain és a Doors, Kitsuné, és hazai döngölés, Rihanna esernyője kikezdhetetlen vasból. A Prodigy új számában még meg se száradtak abitek, de itt van még a Rolling Stones, a NIN, a Creedence Clearwater Revival és még sokan újragondolva, egy adagban. Szubjektív szűrőnkön újra az mp3 blogoszféra. Jobbat találtál? Alázz be alant!

Újonnan tűnt fel a színen a Los Angeles-i Oh Shit!  Dj/producer duó. Kellemes seggrázás a nagyon, nagyon hosszú 2007 jegyében itt.

Justice, Lady Sovereign és Bag Raiders remixek hallgathatóak meg a Sundtraken. A szerkesztő egész soká merészkedik: „Before Justice goes downhill!

Hazánkfia Kunkra bukkantunk a Hype Machine-nél, egy fejingatós Kylie-remix kapcsán. Slow Monstr!

Ha már hazánkfiánál tartunk: a kicsinek, helyinek már nem, de hazainak mindenképp mondható Ektiv csapat állandó mozgásban van remek franciabarát rotyogtatós basszussaival. Tits & Clits a We Plants Are Happy Plants szerint – Armageddon, egy Baby D remix TMX-től, ami már a nemzetközi neten forog, és egy szám a Dirty Monkeeztól, Majestic! A Tits & Clits februári hosszú mixe pedig innen tölthető le.

Annyira jót linkeltetek múlt héten a Rihanna feldolgozás kapcsán, hogy muszáj itt is közzétennünk. A videóért ezer köszönet Jack Plugnak:

A francia Kitsuné kiadó új kiadványa lesz a német és angol nemzetiségű Appaloosa formáció. Egy remix hallgatható meg a Discobelle-en, The Day We Fell In Love.

Ugye ti sem unjátok a Smells Like Teen Spirit Mashupokat? Helyes. The Doors-szal keverve itt,  annyi róla az informciónk róla, hogy ultimate dead rockstars mashup. Sokkal többet mi sem tudunk hozzátenni, Love me Two Times, A Denial!!

Remix overkill a Streetlabtől, a lenagyobbak számaival. Rolling Stones, Nine Inch Nails, Digitalism, Beastie Boys, Crystal Castles, és még rengeteg név, teljesen ingyenesen. A héten valószínűleg ez a legnagyobb grátisz. Egyetlen gond hogy nem lehet közösen letölteni, de persze ez legyen a legnagyobb bajunk.  Hajrá!

Múlt héten már szó volt a klubban az új Prodigy dalról. Látjátok, máris öreg lett: remixelték.

Random Klubtöltelék:

Hype Machine
Streetkiss
Discobelle
The Mixtape Podcast

És te mégis jobbat találtál a héten? Komment!


electro club venszdej



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása