2009.02.24. 16:00 – lánggitár

Kollektiva Farsang @ Merlin, február 28

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A farsangi szezon záróakkordjaként, február utolsó napján a Kollektiva megrendezi immár
hagyományos maszkarave-jét: álarcos dj-kben, zenei kavalkádban és táncparkett-gyalulásban
nem lesz hiány, a jelmezes megjelenés ajánlott. A bál fővédnökei a brit Moda klubest házigazdái
és a BBC Radio 1 legfiatalabb műsorvezetői, a jump-up electro trenddiktátorai, Jaymo és Andy
George
lesznek. Bónusz a warm-up sávban a Club Venszdéj hazai színeiben eron!

A buli több szempontból is eltér az eddigi Kollektiváktól. Ami még nem volt, hogy ezúttal az előtérben is szól majd a zene, a Wife Beater dj-k, illetve a LavaLava-s Tolo jóvoltából, tech-electro-s lehűlést nyújtva a bent túlmelegedett ravereknek. És ha már a fő tánctér szóba került: a nagyteremben a bemelegítés egy erre az alkalomra összeállt különleges  dj tag team  reszortja lesz: három magyar indie-zenekar, a Hangmás, a Panic Radio és a Mizantrop tagjai kevernek fejbekólintós indielectro-koktélt. Utánuk már egy erősebb fejlövés következik: a fidget house magyarországi zászlóvivői, a számos külföldi megjelenéssel büszkélkedő Headshotboyz csap a lovak közé idei első live actjével, majd a kollektivások közül Fullstereo diktál még feszesebb iramot spéci testrugóztató szettjével. A fő szám azonban ezen az estén két angliai suhanc lesz, akik pimaszul fiatal koruk ellenére két ízlésformáló intézményt is otthonuknak nevezhetnek.

A Moda az a parti, ahová minden menő dj és partiarc be akar jutni  - hirdeti magáról az a klubest, amely kicsivel több, mint egy év alatt néhány lelkes arc nekibuzdulásából ismert és elismert branddé nőtte ki magát Nagy-Britanniában; a Mixmag tavaly a 4. legjobb brit klubestnek választotta. De a Moda név a bulisorozat mellett lemezkiadót is fémjelez, az alapítók és rezidensek, Jaymo és Andy George pedig saját műsort vezetnek a BBC Radio 1-on.

A Moda a brit zenei sajtó szerint a zeneileg legtájékozottabb és legnyitottabb, megőrülésre mindig kapható közönséget vonzza - akárcsak Budapesten a Kollektiva, az angol Moda és a magyar módi találkozása.

ÖLTÖZZ KI vagy ÖLTÖZZ BE!
A legstílusosabb maszkaraver lány és fiú jutalma 1-1 üveg pezsgő.

Jegyár: 1800 huf, lányoknak 22 előtt ingyenes!

www.myspace.com/modaownsyou
www.myspace.com/thisisjaymo
www.myspace.com/thisisandygeorge
www.myspace.com/thisismodamusic
www.myspace.com/kollektiva


hír electro ajánlo kollektiva



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása