2009.03.16. 12:00 – lánggitár

Csajok és férfiak beszélnek (Ludditák és Kutya vacsorája a Gödörben)

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A hip-hop az olyan stílusok közé tartozik Magyarországon, amelyiknek kellemetlen szájíz nélkül sikerült egyéni világot kialakítania. Nevezzük alternatív hip-hopnak. A stílusban két formáció szorosan összefügg, ez pedig a Kutya vacsorája, és a Ludditák. A közös pont pedig a koncertet koncertre halmozó Quimby. Nekik még erre is van idejük.

A két bandában összesen 3 quimbys zenél: a billentyűs Balanyi Szilárd (Quimby, Szilárd), Gerdesits Ferenc (Quimby, Üllői Úti FUCK, Marlboro Man, Szilárd), a nemzet metronómja és Varga Livius (Quimby, Braindogs) a bétahím. Velük van a PUF-os Varga Laca (PUF, Jambalaya, Frenk, Braindogs), és a FUCK-os Mezei András (Üllői Úti FUCK, Marlboro Man), a Jambalaya-t megálmodó zongoristafenomén Nemes Zoltán, lenyűgöző gitárjátékú Vastag Gábor (Üllői Úti FUCK, Marlboro Man, Szilárd), és Kovács Gergely (Soerri&Poolek), a Kongóban is ismert kongás Köles István Junior. No és persze a pörgő nyelvű MC-k, MC Tita, MC Móki és a bringabeates MC Buppa.

A jelzők egy része korrekt promószöveg, de a lényeg itt van: Ludditák és Kutya Vacsorája koncert lesz március 17-én a Gödör Klubban. A kezdés 21:30.

Ludditák: www.ludditak.hu
A kutya vacsorája: www.akutyavacsoraja.hu


pop hiphop ludditák kutya vacsorája



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása