2009.04.09. 14:30 – AronH

Club Venszdéj #13

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Az eheti termés ismét nem volt túl nagy, de azért fennakadt a szűrőnkön egy-két nagy név, és ismeretlen de érdekes kicsi is. A skála elég széles, hallható a U2-Justice összeeresztés, The Police munkamániás elektromágusok szerint, SayCet, akiből még, még, még, Britney és a Franz Ferdinand, brazil tinik és nembrazil vámpírok. Szubjektív szűrőnkön újfent a blogoszféra – ha jobbat találtál, alázz be alant!
 
Adtunk már hírt itt a Lángolón is a már nem is új U2 szám Justice remixéről, most azonban meg is tudjátok hallgatni. A franciák kicsit félvállról vehették, a slap basszus megvan de egyébként ugye szarból nem lehet, tehát nem annyira jóból nem olyan könnyű nagyon jót kihozni.
 
A DiscoTech munkássága állandóan felbukkan itt a Venszdéjben, ennek az oka egészen egyszerű: tök szerethető, hogy azon túl, hogy remekül használják a kialakult sémákat, semmi különöset nem csinálnak. Nagy slágereket vesznek alapnak, és nagyon hatásvadász remixeket csinálnak belőlük, club kidek nagy örömére. No kockázat, de kikapcsolódni remek. Most épp Roxanne-ról énekel a The Police mindenféle ritmikus torz és mély szintihangok kíséretében.
 
A Kunk véleményét pedig csak osztani tudjuk azzal kapcsolatban, hogy a múltkori, itt is közzétett SayCet remix mellett nem, hogy nem lehetett elmenni szó nélkül, muszáj volt megjegyezni a nevét és várni az elkövetkezőket. Meg is érkeztek, az aktuális Phonex sláger és az I'm Not című Panda Bear újraértelmezésének személyében. Erre a produkcióra tényleg oda kell figyelni az idén.
 
Igazán nem mondhatjátok, hogy legaljapop tekintetében sokszor szaladna el velünk a ló. Nos, most engedünk neki, jön Britney, akit elször a Franz Ferdinand játszik el egész viccesen a BBC stúdiójában, kérdésre a feldolgozás miértjét is megosztják – ez volt a legjobb szám az utóbbi időben. Grátiszban a botránynak kevés, slágernek béna If You Seek Amy remixe a Crookers Toy Soldier-től.
 
Pofátlan dolog azzal idegesíteni az idősebbeket, hogy fiatalabb vagy, és bezzeg, ezek a taknyosok mind ezt csinálják. Nincs ez másképp a brazil Mickey Gang esetében sem, akik arról énekelnek, hogy I Was Born In The Nineties, a piszkosnyelvű kis suttyók meg még a nemiségről is merészelnek énekelni. A zenéjük indie vakarászás szintibasszussal, meg nemszinti basszussal, csak szintivel.
 
Zárjuk ezt a rövidre sikerült heti termést egy egészen szentimentális, akusztikusgitáros-vonósozós számmal a Pink Mountaintops-tól, Vampires címmel. Ebben a felvezetésben ez nagyon rossz szám is lehet, de ez az az elsőre is fogós, nem ciki fajta. Ismerjétek emg ti is itt, vannak hozzá magvas gondolatok.
 
És te mégis jobbat találtál a héten? Komment!


franz ferdinand britney spears justice u2 the police club venszdej mickey gang pink mountaintops



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása