2009.04.21. 15:49 – lánggitár

Jane’s Addiction-balhé

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A Jane’s Addiction sosem arról volt híres, hogy a tagok annyira bírnák egymást. Egyesek szerint kész csoda, hogy néha így össze lehet hozni őket, mint ahogy most is éppen. Legfőképpen Perry Farrell énekes, és Eric Avery basszusgitáros utálja egymást (a legutóbbi lemezen Avery nem is játszott), Trent Reznor, viszont ki szerette volna békíteni a két felet, és ennek része a közös Nine Inch Nails-Jane’s Addiction-turné is. A felkérés elfogadása után viszont újra egymásnak esett a két tag, de azért megpróbálják kezelni a dolgot.

„Elbeszélgettem Eric-kel, mint férfi a férfival.” – nyilatkozta Farrell – „Különböző emberek vagyunk, ami rendben van. Magamon kívül vagyok az örömtől, hogy újra együtt dolgozhatunk. Addig nem érdekel, hogy seggfejek vagyunk, amíg a színpadon tarolunk.”

Reznorról ezt mondta: „Ő megtett minden tőle telhetőt. Egyszerre volt producer, és pszichológus. Jó lett volna, ha kicsit több lett volna a producerkedés, de miután megtapasztalta, hogyan rontunk egymásra a stúdióban, kissé megilletődött. Először elvállalta a döntőbíró szerepét, de másnapra azt hiszem teljesen kész lett tőle.”


rock bulvár hír trent reznor janes addiction



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása