2009.04.26. 10:28 – frostdemon

Klipmegosztás (Krum, Slipknot, Thy Catafalque, Stratovarius, Placebo, Sanctification)

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A sok újdonság miatt ezúttal is friss cuccokkal rukkolunk elő, ami jó azoknak, akik már unják a régieket, de rossz azoknak, akik inkább azokat szeretik. Én mindent szeretek, ezért nekem ez is jó és az is, de különösen az a jó, hogy lesz új Slipknot, meg Thy Catafalque. Persze ez nem minden, ami jó, mert lesz még Stratovarius, Placebo és végül egy hangulatos kis Sanctification. Mi mást mondhatnék még? Jó szórakozást!

Krum - S Blizalka v Raka

Kitekintő rovatunkban ezúttal Bulgária a cél. Illetve még az is cél, hogy lássuk, ott sem fenékig tejfel az élet. Jelenleg a legnagyobb popsztár a területen Krum, aki gyakorlatilag a már általunk is megszokott sémákat villogtatja, talán csak annyiban különbözik, hogy neki a standard háromnapos szakáll még hülyébben áll, mint az itteni kollégáknak. Az egyetlen különbség a dallam, ami igen jellegzetes balkáni motívumokat hordoz és ezért számunkra akár egzotikus is lehet. Ami pedig a videót illeti, hát, igen. Az is pont olyan, mint az összes vivás videó. Alul öltözött csajok rajonganak Krumért. Képileg sem egy hatalmas eresztés. Legnagyobb előnye a temperamentumos vágás és a sok és nagy nyalóka.

Slipknot – Sulfur

A Slipknot eddig szinte mindig jól megcsinált klipekkel hozakodott elő, így joggal várhattam el, hogy ezúttal is így tegyenek. Nem is kellett csalódnom, mert kiváló videó készült, még ha nem is strapálták túl magukat az ötletelésnél. Sebaj, pár kiválóan elhelyezett effekt és lassítás megteszi. És igen! Kiemelném, hogy a vízben készült képek közel művésziek. Biztosan nem sürgették a stábot, hogy csak kettőig érnek rá, aztán menniük kell.

Thy Catafalque - Molekuláris gépezetek

Thy Catafalque. Ugye, erről most mindenkinek Kátai Tamás jut eszébe. Nem is ok nélkül, hiszen ő a lelke és mozgatója, ez esetben a videoklip rendezője is. Meg kell dicsérnem Tamást, mert nem dimenzionálta túl a feladatot, simán csak felvett sok mindent és aztán összevágta, de úgy, hogy jól összepasszoljon a zenével. Ez tulajdonképpen egy kedvcsináló a friss lemezhez és annak pont tökéletes. Az internet korában talán nincs is értelme többet erőlködni, főleg, ha a tv-ben úgysem megy le. Kellemes perceket okozott a dal és a videó is. Taps!

Stratovarius - Deep Unknown

Az utóbbi időben inkább a botrányairól és civakodásairól elhíresült zenekar valamikor igen nagynak számított a saját műfaján belül, de egy időre úgy festett, hogy földbe állnak. Most azonban itt az első életjel, ami talán a Stratovarius új korszakának kezdetét is jelenti. Mindenesetre ők sem fognak gyökereset váltani, ez a videóból is kiderül, hiszen a szokásos zenekaros paneleket alkalmazzák. Még akkor is rettentő unalmas a dolog, hogy egy raklap effektel kínálták meg a képet. Sajnos ez csak részben menti. Eléggé közepes a végeredmény.

Placebo – For What It's Worth

Régóta várunk új Placebo-nyagra és most itt az első kislemez az eljövendő lemezről. Azt már megszokhattuk, hogy a videók, amiket kihoznak nagyon érzékenyek és szépen elkészítettek. Nincs ez másként most sem. Különösen tetszenek a pillanatképek. Profi munka.

Sanctification – Storm

Svédországban úgy látszik mindenki rohadt frusztrált, de ki kell emelnem ezt a pár fiatalembert, mert jól láthatóan ők a legkeményebb esetek. Természetesen a zene ehhez illeszkedik, de az összhatásért megéri kockáztatni a purgatóriumot.


placebo slipknot stratovarius krum klipmegosztás thy catafalque sanctification



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása