2009.05.04. 14:07 – frostdemon

Két új Shining-dal

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A svéd black metal egyik legizgalmasabb jelensége idén remélhetőleg új albummal jelentkezik (és mellesleg augusztus 19-én fellépnek Szegeden a Garabonciásban). Sőt továbbmegyek. A már kész anyag meg is jelenhetett volna, ha lett volna kiadó, de ezt csak mostanra kerítettek. Ennek örömére a Myspace-oldalukon két teljesen új dalt tettek meghallgathatóvá, amelyek remélhetőleg kedvet csinálnak mindnyájunknak. A lemez címe VI / Klagopsalmer lesz és a számok sorrendje a következő:

01. Vilseledda Barnasjälars Hemvist
02. Plågoande O'Helga Plågoande
03. Krossade Drömmar Och Brutna Löften
04. Fullständigt Jävla Död Inuti
05. Ohm - Skoj Att Leva
06. Total Utfrysning

Csemegének pedig egy friss interjú a csapat legbetegebb tagjával Niklas Olssonnal, aki a videó elején arról is beszámol, hogy vannak magyar gyökerei, később pedig elmondja, hogy miért gyűlöl minden élőlényt, és ehhez miképpen kapcsolódik az öncsonkítás. Tanulságos:

Plusz egy kis részlet a romániai koncertből:


metál hír black shining



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása