2009.06.01. 17:30 – -dj-

A hét dala (Darkest Hour - No God)

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Az amerikai Darkest Hour arról híres, hogy a svéd death vonalat ők (többedmagukkal) plántálták belé a tengerentúli hardcore színtérbe. A zenekar energikus, intenzív, és jó dalokat is ír, de legfeljebb szólók terén tudott igazán elszakadni a nagy mester (At The Gates) stílusától. Most új lemezre készülnek. Erről lehet meghallgatni a myspace oldalon egy új számot. Nézzük, most hogy sikerül a tika-tika.

A No God nagyon drámai gitárokkal kezdődik, ami alá a kétlábdob adja az alapot, majd jön e jellemző svédmetál riff, és egy mérsékelten kapkodós ütem. A Darkest Hour gyengébb pontjai közé tartozik a bömbölő és nem is karakteres ének, ez most is sokat von le a dal értékéből. A refrén kellően ki van emelve a zúzásból, a szóló nem virga, hanem kellően dallamos, jól komponált, és a dal lezárása is szép a harmóniamenetekkel.

A cucc jól össze van rakva, ha nem is üti szíven az embert, de az atmoszféra érzékelhető, nem izmozó, érzelemmentes darálás. Jó felütés, kiderül a lemez hová tart.


metál darkest hour a hét dala



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása